Tehnički kutak > Tuning skutera

federi kvačila, multivar, opruga kontrasta idt itd itd

<< < (5/10) > >>

igor.sb:

--- Citat: replcnt - 13 Siječanj, 2008, 15:25:22 ---dobro jel na kraju zna netko koji je ovo multivar??
isti je ko ovaj malossi što sam kupio samo što je ovaj poklopac siv a od malossi crn
i od malossi su oni klizači plastični duplo veči, od ovih na slici :dontknow:

--- Kraj citata ---

jel pise malossi na kaloti

cekaj ti si kupio polovni runner, pa se pitas kakav je to varijo? nije serijski?

ChRiStIaN:

--- Citat: igor.sb - 12 Siječanj, 2008, 11:53:00 ---barem ce biti malo bolje, gore ne moze biti nikako

--- Kraj citata ---

nebudi tako siguran, kod mene se po iskustvima sa slaganjem i servisiranjem motora ta tvrdnja nije uvijek pokazala točnom, sve ti se razlikuje od skutera do skutera  :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: KicHo7 - 13 Siječanj, 2008, 20:00:48 ---
--- Citat: igor.sb - 12 Siječanj, 2008, 11:53:00 ---barem ce biti malo bolje, gore ne moze biti nikako

--- Kraj citata ---

nebudi tako siguran, kod mene se po iskustvima sa slaganjem i servisiranjem motora ta tvrdnja nije uvijek pokazala točnom, sve ti se razlikuje od skutera do skutera  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ima i tu velike istine, al ti si i onako fuser  :toothy11:

:3some:

lik-bj:
variomat na slici je seriski od runnera koliko ja znam jer ja ga imam kao tehnološki višak  :icon_biggrin:

replcnt:
nepiše malossi, ali nije sigurno serijski, jer, serijski ima male neke rolice, a majke mi ovaj ima veličine ko malossi, a ove npr što sam dobio sa spuhom su kao za serijski vario koje su skoro duplo manje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju