Tehnički kutak > Tuning skutera

federi kvačila, multivar, opruga kontrasta idt itd itd

<< < (7/10) > >>

igor.sb:

--- Citat: cika_kure - 14 Siječanj, 2008, 10:50:22 ---
--- Citat: igor.sb - 14 Siječanj, 2008, 08:30:45 ---
--- Citat: cika_kure - 14 Siječanj, 2008, 08:26:47 ---probaj staviti zuti centralni i rolice od oko 4, 4.5gr...

--- Kraj citata ---

odakle ti sad to

jel se 100x reklo role 6,1 i seriski centralni na multivaru

on sad ima oko 4g, i daleko je to od nastelanog prijenosa

--- Kraj citata ---

znam sve to stoji, al tak moj motor nije isao imao je start al krajnje nigdje, probao sam tisucu kombinacija al ovak mi ide najbolje... :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

da samo sto ti pricas o zutom centralnom, a zuti centralni NE POSTOJI za piaggio masine

ima bijeli, zeleni, ljubicasti  i plavi ako govorimo o malossiju

:dontknow:

black-rox:
Da,žuti je za minarelli mašine

cika_kure:

--- Citat: igor.sb - 14 Siječanj, 2008, 10:56:17 ---
--- Citat: cika_kure - 14 Siječanj, 2008, 10:50:22 ---
--- Citat: igor.sb - 14 Siječanj, 2008, 08:30:45 ---
--- Citat: cika_kure - 14 Siječanj, 2008, 08:26:47 ---probaj staviti zuti centralni i rolice od oko 4, 4.5gr...

--- Kraj citata ---

odakle ti sad to

jel se 100x reklo role 6,1 i seriski centralni na multivaru

on sad ima oko 4g, i daleko je to od nastelanog prijenosa

--- Kraj citata ---

znam sve to stoji, al tak moj motor nije isao imao je start al krajnje nigdje, probao sam tisucu kombinacija al ovak mi ide najbolje... :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

da samo sto ti pricas o zutom centralnom, a zuti centralni NE POSTOJI za piaggio masine

ima bijeli, zeleni, ljubicasti  i plavi ako govorimo o malossiju

:dontknow:

--- Kraj citata ---

onda il sam ja daltonist ili me zaj#bo decko u auto bilu...  :dontknow: :dontknow: :dontknow:
jbg bacio sam kutiju da sad tocno provjerim, al pase sve gore bez problema, za minareli je feder duzi i ima manji promjer, tu je kraci i veceg je promjera i pase bez problema gore, sad dal je orginal za piaggo il je za neki drugi motor pa pase i meni nemam pojma...
kao sto rekoh nisam citao kaj pise na kutiji vjerovao sam decku iz auto bila sad dal me zaj#bo ne znam i nije mi bitno jer mi motor ide super...

ChRiStIaN:

--- Citat: igor.sb - 13 Siječanj, 2008, 20:12:29 ---
--- Citat: KicHo7 - 13 Siječanj, 2008, 20:00:48 ---
--- Citat: igor.sb - 12 Siječanj, 2008, 11:53:00 ---barem ce biti malo bolje, gore ne moze biti nikako

--- Kraj citata ---

nebudi tako siguran, kod mene se po iskustvima sa slaganjem i servisiranjem motora ta tvrdnja nije uvijek pokazala točnom, sve ti se razlikuje od skutera do skutera  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ima i tu velike istine, al ti si i onako fuser  :toothy11:

:3some:

--- Kraj citata ---

hahaha gade  :icon_biggrin:

replcnt:
evo, našo sam, onaj moj multivar je isti ovakav, i iste su rolice, iste čak i boje, sad još samo fali da mi je multivar polini :-X
u svakom slučaju prodajem ga za 120kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju