Općenito > Generalno o skuterima

minareli ili piaggio?

<< < (19/30) > >>

Miki-speedy:
Pa kazem ti ja piaggio zakon  :laughing7:

Muhi:
to mi je jos jedan veci razlog za piaggio nrp nrg kao sto ti miki imas. :)

luna500rr:
Danas jos samo rjetki malagutiji F12 (phantom ducati supersport), te neke yamahe 50ccm imaju minarelli masinu, jos bi moglo biti na betama, al neznam dal se one vise proizvode, malaguti, benelli su osli u kineze, aprilia i derbi u piaggio, peugeot u kineze ide pomalo al sigurno...
legndarni franco morini je izumro 100%, tu i tamo se nadje kava aprilia, malaguti ili benelli s tom masinom, tgb kopira al nesto sugavo s kratkim prjenosom i kineskom strujom, al nije to to, masine na malaguti cr1, italjet formuli, apriliji sr morini karb su puno zesce bile...

Muhi:
pa da zato ja kazem piggio...bukvalno jedini pravi skuteri... :)

cameosb:

--- Citat: Muhi - 27 Travanj, 2011, 11:39:32 ---razmiljao ja juce dosta o minareli i piaggio...
prvo sto sam skontao da minareli agregat stavljaju samo na yamahine skutere danas svi ostali piaggio.to me malo brine,beta propala,malaguti propao,italjet jos davno,aprilia presla na piaggio jos davno...samo kinezi poceli da prave minareli kopiju...brine me da za koju god nebudem mogao da nadjem minareli delove ili ako nadjem da nebudu skupi ko nov minareli (sto me i danas necudi od yamahe),jer koliko vidim sve ih manje i ima...da li neko zna sto to?
i ima li neko ko jos stavlja original minareli osim yamahe danas?mozda sam nekog propustio... :P

--- Kraj citata ---

dok se to dogodi vozit ces auto i imat obitelj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju