Općenito > Generalno o skuterima
minareli ili piaggio?
Loris Ri:
--- Citat: B.E.R.O. - 26 Travanj, 2011, 02:40:44 ---Ni jedno ni drugo!!! :la: :la:
Ako se hoces voziti...
Talijanska g#vn#,fuj. :pottytrain4:
Jedino sto znaju dobro napraviti je pizza,lazanje i spagete na 1001 nacin... :klopa:
Ostalo je sve u k... :beljj: :beljj:
--- Kraj citata ---
??
ako se zajebavas,sorry nisam skuzio a ako se ne zajebavas,onda rade nemoj nis pisat....
pralas:
--- Citat: B.E.R.O. - 26 Travanj, 2011, 02:40:44 ---Ni jedno ni drugo!!! :la: :la:
Ako se hoces voziti...
Talijanska g#vn#,fuj. :pottytrain4:
Jedino sto znaju dobro napraviti je pizza,lazanje i spagete na 1001 nacin... :klopa:
Ostalo je sve u k... :beljj: :beljj:
--- Kraj citata ---
idemo svi uzeti sf,na kojim ne smijes jace zategnuti saraf jer odma ode navoj ::)
francuz :toothy3:
dusVu:
--- Citat: ivan pralas - 26 Travanj, 2011, 15:08:50 ---idemo svi uzeti sf,na kojim ne smijes jace zategnuti saraf jer odma ode navoj ::)
francuz :toothy3:
--- Kraj citata ---
ajmo svi uzet tajvanca ::) :toothy3: salim se pralas ;D
pralas:
--- Citat: dusVu - 26 Travanj, 2011, 17:17:48 ---ajmo svi uzet tajvanca ::) :toothy3: salim se pralas ;D
--- Kraj citata ---
vise nije tajvanac,sad je cistokrvni talijan ;)
Muhi:
razmiljao ja juce dosta o minareli i piaggio...
prvo sto sam skontao da minareli agregat stavljaju samo na yamahine skutere danas svi ostali piaggio.to me malo brine,beta propala,malaguti propao,italjet jos davno,aprilia presla na piaggio jos davno...samo kinezi poceli da prave minareli kopiju...brine me da za koju god nebudem mogao da nadjem minareli delove ili ako nadjem da nebudu skupi ko nov minareli (sto me i danas necudi od yamahe),jer koliko vidim sve ih manje i ima...da li neko zna sto to?
i ima li neko ko jos stavlja original minareli osim yamahe danas?mozda sam nekog propustio... :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju