Općenito > Generalno o skuterima

minareli ili piaggio?

<< < (20/30) > >>

ivanm:
malagutti f15 i dalje ima minarelli lc. Al ima gore gurtner karb.

animatrix:
ma sve su usrali, ako vec razmisljaju o nekoj ekologiji sto ne naprave ditech opet?

luna500rr:
Nema vise f15, samo redizajniran kineski f12, phantom, ima verzija s ac i lc masinama, lc su sve minarelli, ac je pola chinarelli, pola minarelli

Aprilia00:

--- Citat: Muhi - 27 Travanj, 2011, 11:39:32 ---razmiljao ja juce dosta o minareli i piaggio...
prvo sto sam skontao da minareli agregat stavljaju samo na yamahine skutere danas svi ostali piaggio.to me malo brine,beta propala,malaguti propao,italjet jos davno,aprilia presla na piaggio jos davno...samo kinezi poceli da prave minareli kopiju...brine me da za koju god nebudem mogao da nadjem minareli delove ili ako nadjem da nebudu skupi ko nov minareli (sto me i danas necudi od yamahe),jer koliko vidim sve ih manje i ima...da li neko zna sto to?
i ima li neko ko jos stavlja original minareli osim yamahe danas?mozda sam nekog propustio... :P

--- Kraj citata ---

kakve ti gluposti pises majke ti  :toothy12:
polemiziras o tome ko da kupujes ferrari ...

uzmi kaj got oces...

Muhi:
vec vozim kola i ko da sam se ozenio xD
a nemam pojma sta cu kada gledam sada sve minareli kinezi uzeli da prave od njih china neke gluposti,npr malaguti f12 novi kinez,jos je i malaguti fabrika sada pukla,nemam pojma sta cu videcu. :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju