Općenito > Generalno o skuterima

Skuter : Luna 50 SpeedJet EVO-ima li tko iskustva?

<< < (5/14) > >>

crovex007:

--- Citat: josip5 - 21 Travanj, 2011, 20:01:01 ---Zanimam me ovaj skuter, jel ima tko iskustva sa njim?

Do sada sam zadovoljan sa Lunom vision, pa si razmišljam da kupim ovaj skuter. Jel taj skuter ima isti motor kao i vision ili ima neke preinake ili je samo razlika u dizajnu?

--- Kraj citata ---

IMO, ne isplati ti se to. Malo je ljepšeg dizajna i (vjerojatno) nešto čvršći, trajniji, ali primijetio sam i da je bitno manje upotrebljiv, npr ravna podnica između volana i sjedala mi je poslužila za čuda stvari, iako ga nemam dugo  :headbang:
Ili vozi dok ima smisla održavat (i volje) pa mijenjaj kad bude spreman za vječna lovišta ili prođi na jače i izdržljivije. Ali vozi ga sve dok ide.

josip5:

--- Citat: ChRiStIaN - 25 Travanj, 2011, 16:29:17 ---Onda nije bez ijedne greške...gle...

Ja sam nedavno furo od frenda tu lunu i servisirao i sad... Agregat ti je isti večinom jedino kaj je prijenos malo bolji. Auspuh je također bolji nego na luni 1.generacije i malo je skuter živahniji. U odnosu na lunu plastike se doimaju čvršće i za 8 soma kuna je skuter čisto u redu. Ak se ne varam imaš 2 leta garancije i nemaš problema. Ak ti netreba za obarat brzinske rekorde (ide 70-75) i ak ne mislis cesto ic na putovanja preko 150  km (tu ti bude udobnost narušena). Blizu mene si doma, veliš Zabok...ak bilo kaj zatrebaš bilo za slaganje bilo za kakvu pomoć ili kaj, samo javi ;)

--- Kraj citata ---

Pa do 9000 km je radila bez greške, al zanemarivo.

Pa ako si iz Zaboka dobro bi mi došla tvoja pomoć, ovaj tjedan bi zamjenio remen, a još nikada to nisam radio a mislim da mu je na kilomtraži od preko 9000 km krajnje vrijeme za izmjenu.

Razmijenimo brojeve preko PM-a pa se čujemo ako želiš.

ChRiStIaN:
Bedex...sve je to blizu! ;)

benjamin_hawk:
imam sprint hawk novi model znaci u potpunosti iso sve kao u luni skuter je extra iam predjeneh 16tkm par sitnih kvarova ovog mijeseca ide novi klip i karike skuter se fino pokazao s time da samm prije ovog imao sf2 slicno su se pokazxali jbg meni cak i bolji sprint moj jest da sam ga malo radio ali eto ako kome trebaju neki jasni detalji o skuteru neka se javi ja sam svoga rastavljo 5-6 puta i znam ga u dusu  :headbang:

animatrix:
kad vec uzimas novi klip, ciljaj kupiti meteorov klip za minarellija. ima deblje karike od lune i trpi vecu kompresiju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju