Općenito > Generalno o skuterima

Skuter : Luna 50 SpeedJet EVO-ima li tko iskustva?

<< < (6/14) > >>

benjamin_hawk:

--- Citat: animatrix - 08 Svibanj, 2011, 03:27:35 ---kad vec uzimas novi klip, ciljaj kupiti meteorov klip za minarellija. ima deblje karike od lune i trpi vecu kompresiju

--- Kraj citata ---
znam to mi je i jedan prijatelj govorio fourtech onaj sto nabavlja dijelove kaze anvadno ako imas dobar klip i sve moze ti bolje ici nego sa kitom bas juce mi je to govorio kad sam iso po rolnice i cdi

Miki-speedy:

--- Citat: benjamin_hawk - 08 Svibanj, 2011, 11:55:53 ---znam to mi je i jedan prijatelj govorio fourtech onaj sto nabavlja dijelove kaze anvadno ako imas dobar klip i sve moze ti bolje ici nego sa kitom bas juce mi je to govorio kad sam iso po rolnice i cdi

--- Kraj citata ---
Nije tako rekao,rekao je da ce bolje ic s kvalitetnijim klipom a ne da ce ic bolje od base..

benjamin_hawk:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Svibanj, 2011, 12:32:56 ---Nije tako rekao,rekao je da ce bolje ic s kvalitetnijim klipom a ne da ce ic bolje od base..

--- Kraj citata ---
pa da i bolje i kvalitetnije znaci znamo sta radit ovaj mijesec klip mi ima riseva da to nije normalno

Miki-speedy:
Samo sto me nervira je to da je ovjes retardiran nekako,dobar je u zavojima bas fino ulazi,al nema teorije da se moze dic na zadnji,nekako je premekano sve..

benjamin_hawk:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Svibanj, 2011, 12:37:22 ---Samo sto me nervira je to da je ovjes retardiran nekako,dobar je u zavojima bas fino ulazi,al nema teorije da se moze dic na zadnji,nekako je premekano sve..

--- Kraj citata ---
moze i nazadnji samo moras sjest nazad znas da sam ja otreso jednom radi toga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju