Općenito > Generalno o skuterima

Skuter : Luna 50 SpeedJet EVO-ima li tko iskustva?

<< < (3/14) > >>

dusVu:
sa busenjem bi imo isto snage ko do sada, a sa kitom bi imo dossta vise snage, i onda kasnije eventualno neki slabiji rezonantni tipa zx ili minareli neki sa aeroxa spuh jer je ovaj uzas..iso bi dosta bolje  :icon_thumright: :icon_thumright:

luis57:

--- Citat: josip5 - 23 Travanj, 2011, 15:12:11 ---Jesi li skinuo blokadu, ako jesi kolko ti sad ide ta luna. Moja ide 65-70 kmh po ravnom, a na nizbrdici i do 80 kmh.

--- Kraj citata ---
Jesam skinuo... Hvata 78km/h bez problema (po njegovom satu). 80 na nizbrdici kao i kod tebe...  :icon_thumright:

josip5:

--- Citat: luis57 - 23 Travanj, 2011, 17:09:20 ---Jesam skinuo... Hvata 78km/h bez problema (po njegovom satu). 80 na nizbrdici kao i kod tebe...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Znači skoro 80 kmh. uloviš po ravnom? To je super. Moja nije nikada išla više od 70 kmh. po ravnom.

josip5:

--- Citat: dusVu - 23 Travanj, 2011, 16:55:28 ---sa busenjem bi imo isto snage ko do sada, a sa kitom bi imo dossta vise snage, i onda kasnije eventualno neki slabiji rezonantni tipa zx ili minareli neki sa aeroxa spuh jer je ovaj uzas..iso bi dosta bolje  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Jel bi sa tim kitom smanjio značajno vijek motora. Što se tiče auspuha bili kaj pomoglo da sad stavim drugi auspuh? Kolko je cijana otprilike tog auspuha? Probao sam i skinuti taj originalan auspuh ali sve je ostalo isto osim kaj je grmio ko ruski tupoljev.

animatrix:
moja serijska je isla kojih 65, preko zime nesto brze.. termogrupu ne diraj, iako ti je zacvikala moze ona voziti jos.. meni je 2 puta zaribala i 800km kasnije sam zamjenio klip jer mi je pukao. termogrupa je jos uvijek u redu. nemas potrebe kit stavljati, da stavis rezo auspuh i das nekome da ti preradi cilindar ici ce jako dobro. moja ti ide do mph oznake na satu, kako kada zna povuc i dalje od toga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju