Općenito > Generalno o skuterima
Skuter : Luna 50 SpeedJet EVO-ima li tko iskustva?
josip5:
--- Citat: wonderkid - 21 Travanj, 2011, 20:32:45 ---zasto kupovat odmah drugi skut,speedjet ima malo bolje rijesen dizajn,tj plastike mu nisu tako krute ko vision 1,2 i puno boljes prijedes ako kupis novu termogrupu,kupis 70cc tipa dr.evo ac ako je ova termogrupa osla u racku to se nastela malo i dobijes skut sa vise momenta i ko nov je
--- Kraj citata ---
U skutere se ne kužim ni S pa me zanima kolko bi koštala ta termo grupa i kaj je to opće, jel to kit? U principu ako mi se motor razleti kolko bi me koštalo da je malo pojačam, a i fren mi je reko da ako ču morati brusit cilindar koji je sad vjerojatno 38 da će nakon brušenja biti 38.5 i da bude jači nekaj malo.
A zna li netko još kaj se desilo sa onom Lunom Sharpy, nekaj se govorilo o njoj i nestala je, a ni nema je u Beta moto ponudi?
luis57:
Ja imam Lunu SpeeJet. Ima skoro 1000km i zasad ni jedna loša riječ. (možda malo prerano za zaključak, al dobro). Nebih uspoređivao sa vision što se tiče performansa, jer nisam vozio visionku, a što se tiče dizajna... Nebo i zemlja... Puno veći, komforniji...
wonderkid:
--- Citat: josip5 - 21 Travanj, 2011, 20:58:47 ---U skutere se ne kužim ni S pa me zanima kolko bi koštala ta termo grupa i kaj je to opće, jel to kit? U principu ako mi se motor razleti kolko bi me koštalo da je malo pojačam, a i fren mi je reko da ako ču morati brusit cilindar koji je sad vjerojatno 38 da će nakon brušenja biti 38.5 i da bude jači nekaj malo.
A zna li netko još kaj se desilo sa onom Lunom Sharpy, nekaj se govorilo o njoj i nestala je, a ni nema je u Beta moto ponudi?
--- Kraj citata ---
brusenje je jeftinija opcija,brusit na specijalu te kupovati klip i to te izade negdje 350-400kn,termo grupa ili ti kit kupis dr.evo ac za 600kn i vecu diznu naravno te kad se to ustela imat ces puno vise momenta,naravno nece biti prezivahan jer imas spuh koji ce gusit kit ali ja se nebi time zabrinjavao jer ce ti puno bolje biti na skutu,das nekome s foruma da ti to slozi,neki provjereni,odakle si
josip5:
--- Citat: wonderkid - 23 Travanj, 2011, 11:50:40 ---brusenje je jeftinija opcija,brusit na specijalu te kupovati klip i to te izade negdje 350-400kn,termo grupa ili ti kit kupis dr.evo ac za 600kn i vecu diznu naravno te kad se to ustela imat ces puno vise momenta,naravno nece biti prezivahan jer imas spuh koji ce gusit kit ali ja se nebi time zabrinjavao jer ce ti puno bolje biti na skutu,das nekome s foruma da ti to slozi,neki provjereni,odakle si
--- Kraj citata ---
Iz Zaboka sam. Više bi me zanimalo onda brušenja i novi klip, samo naravno u slučaju da se ova mašina razleti. Sad sam primjetio da mi i troši ulje iz rezervara ulja jer mi počela svijetliti lampica za ulje. Sad me zanima jel možda moguće da je trebalo malo vremena da se šlafić sa uljem na pumpa, a pošto je bio prazan šlafić možda kroz ta 2 km. pumpa nije stigla napumpati šlafić i zacvikao mi se onda motor. Ja u biti neznam kojom snagom ta pumpa pumpa ulje, a opet komplicirano mi sad skinuti taj šlafić sa fergazera jer onda u šlafu na onoj pipici ostane i stari dio tanjeg šlafa u ovom novom debelom, a nemam prostora više rezat novi šlaf jer sam ga na mjeru odrezal.
josip5:
--- Citat: luis57 - 23 Travanj, 2011, 09:52:53 ---Ja imam Lunu SpeeJet. Ima skoro 1000km i zasad ni jedna loša riječ. (možda malo prerano za zaključak, al dobro). Nebih uspoređivao sa vision što se tiče performansa, jer nisam vozio visionku, a što se tiče dizajna... Nebo i zemlja... Puno veći, komforniji...
--- Kraj citata ---
Jesi li skinuo blokadu, ako jesi kolko ti sad ide ta luna. Moja ide 65-70 kmh po ravnom, a na nizbrdici i do 80 kmh.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju