@Tomi , 3 te plate, 16 osoba (odraslih) rođendan, ostalo mesa i priloga. U Graši je plata za 4 osobe 220kn, u ovome se dobije više sa uključenim komplet prilogom (kroketi, krumpir, riža). To smo otkrili neki dan, stvarno bolje i kvalitetnije. Kad gledaš u to, sve se pitaš gdje je računica ali ok.. od mesa je gore roštilj mješano meso, zagrebački, piletina i lepinje za tih 6 osoba.
Onda je to bome dobra plata,samo jebiga sad po zimi to otpada za nas koji nismo lokalci,ali općenito me nerviraju ta razbacivanja za X osoba kod onih koji nemaju pokrića za to,volim da je kvalitetno,volim da je viši nivo,volim da je i ukus i miris,ali nema mi gore kad negdje jedem i onda kad dođem u hood moram još u Mek
Mada realno,od Grašine plate se može najest 5 ljudi,a bome i 6,koji jedu umjerenije
U Punktu sam bio,dobro je ali me odbija da se nemre jest u cijelom lokalu jer ima dio di se samo pije,pa moraš dugo čekat ak je gužva,dok u Graši možeš jest u cijelom lokalu di god
Tomi ti usporedjujes Kuma i Grašu,U Kumu je mjesana pizza 40kn,a kod Graše je 80 minimalno.
Ma to stoji,samo onda to nemreš zvat jumbo pizza,zovi je onda normalna ili velika,a ne izmišljaj fensi nazive za nekaj kaj to nije,ameri su tu pametni,svaka pizza ima promjer u inčima,pa ti nemre prodat muda pod bubrege,jer tak ja mogu otvorit lokal i prodavat porciju od 10 čevapa pod porciju za 10 osoba,svatko pojede 1 čevap