Cuj ti kvartovskog kak se elegantno vozi
Sad mi je jasno zasto ove s velikim tablicama nikad ne zaustavljaju niti evidentiraju
I onda na nama lijece nabijene komplekse, j#bo me pas i ja cu se voziti ovako cim mali poraste, tu nas prce za nista, a gle ovo bog te j#bo, i nikom nista...
Bitno da smo se mi jucer provozali ko ljudi, a uspjeli smo doci i do Trakoscana na veceru...
I Grofa je stisla kriza, kmetovi vise nece da rade, pa se stedi na rasvjeti parkinga za goste
subir fotos gratisZatim smo napacali spuh od pezole i kad je poceo dimiti i smrditi to je bio znak za Grofa da smo dosli, spustila se 2 sekuritija u viteskom odijelu i Grof s njima... pita on s cim ste dosli , i kad smo mu rekli s 45kmh, veli da smo imali srece jer je bas taj dan pustio presretace posto nemreju uloviti decke s velikim tablicama... vitezi su nas propusti i rekli da ne skrecemo s puta jer okolo ima babaroga
subir imagenes gratisGrof nas je velikodusno docekao i odmas upitao "štaš popt" (Tomi iz pozadine vice litru i vodu, ali ga nije cuo), mi smo vidjeli nekoliko patrola u grmlju, tako da smo savjesno odbili velikodusnu ponudu.
Grof se naljutio i skoro nam jebao sve po spisku, a inace se neposlusnost kaznjava busenjem guma i imali smo srece sto nismo prenocili u tamnici jer smo narusili obicaj...
Zbog toga nismo imali pravu gozbu, nego ostatke pizze od vlastele iz Ptuja koji su danas bili njegovi gosti...
Pizza je do jaja, nikad veca i bolja, a srednja velicina je toliko velika da je nitko nije pojeo
subir fotosimagimagNakon toga, donesli su nam ogromnu Adler tortu, a bilo je i jos nekakvih...
Na odlasku, Grof nas je pohvalio sto nismo kvartovski, i ispricao nam nekoliko trikova kako da natocimo na benziskoj koja ne radi
dozvolio nam je da idemo cestom koja je rezervirana samo za njega (Grofe Care
) i svakome je dao po broj ispisan na ceduljici od najboljih zenski s njegovog veleposjeda