I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 13 Gostiju pregledava ovu temu.
PEžo je djelomično riješen. Šajbice od Matije odlično rade voj posao ali imam još tu štimanja.Znaći Dayco remen na kojem piše 17.5 (potrošen 17.3) / 765 kraći je od Malossia 18 (potrošen na 17.3) / 755.Malossi remen vraćen Dayco remen u mikrovalnoj se vrti dok se ne rastopi.KOmbinirao sam šajbicama ali ručnim radom. Stavim šajbicu sve sklopim i vrtim ventilvar da vidim dokle će remen doći. Na 0.8 i 0.9 remen dolazi na jednaku vidinu pa su ubaćene dvije stejđ šest šajbice od 0.4 . Skuter dok je hldan poleti a nakon vožnje dosta slabije se to osjeti , morat ću probati kevlar i možda jaće šušte ,a možda i kuplung ,a možda i zvono Tako da sutra sam spreman za vožnju
Citat: Matija97 - 17 Rujan, 2015, 12:03:04Citat: zvonkec92 - 17 Rujan, 2015, 11:19:58Citat: Tomi_ZG - 17 Rujan, 2015, 11:03:08Citat: SF2 Freak - 17 Rujan, 2015, 06:40:51MA remen mi stoji u varijomatu na pola. Trebat će mi minimalno 1mm šajbica.Pa ti kupuj stage6,probaj stavit stage7 ili možda 8Mogli bi sutra,zadnji topli dan i noć,a i skinuo sam sve plastike s runnera da ih operem iznutra,to je inače metoda pežo ownera koji brišu gume s vlažnim maramicamameni je jedan clan matija ovdje sa foruma rekao da je to jer si imao multivar od minarelia gore koji ne pezi nemoze funkcionirati, ista stvar te prati i sa S6 variomatom, clan matija je bacio kletvu na tvog pezu i sad ce ti zauvjek remen biti na pola variomataKad si vec tolka baba onda barem nemoj sirit lazi.. bitno da je remen na pola stajao zbog mina multivara koji na pezi nemoze funkcionirati mora da je suhi kupio S6 za minu pa mu se isto desava !?
Citat: zvonkec92 - 17 Rujan, 2015, 11:19:58Citat: Tomi_ZG - 17 Rujan, 2015, 11:03:08Citat: SF2 Freak - 17 Rujan, 2015, 06:40:51MA remen mi stoji u varijomatu na pola. Trebat će mi minimalno 1mm šajbica.Pa ti kupuj stage6,probaj stavit stage7 ili možda 8Mogli bi sutra,zadnji topli dan i noć,a i skinuo sam sve plastike s runnera da ih operem iznutra,to je inače metoda pežo ownera koji brišu gume s vlažnim maramicamameni je jedan clan matija ovdje sa foruma rekao da je to jer si imao multivar od minarelia gore koji ne pezi nemoze funkcionirati, ista stvar te prati i sa S6 variomatom, clan matija je bacio kletvu na tvog pezu i sad ce ti zauvjek remen biti na pola variomataKad si vec tolka baba onda barem nemoj sirit lazi..
Citat: Tomi_ZG - 17 Rujan, 2015, 11:03:08Citat: SF2 Freak - 17 Rujan, 2015, 06:40:51MA remen mi stoji u varijomatu na pola. Trebat će mi minimalno 1mm šajbica.Pa ti kupuj stage6,probaj stavit stage7 ili možda 8Mogli bi sutra,zadnji topli dan i noć,a i skinuo sam sve plastike s runnera da ih operem iznutra,to je inače metoda pežo ownera koji brišu gume s vlažnim maramicamameni je jedan clan matija ovdje sa foruma rekao da je to jer si imao multivar od minarelia gore koji ne pezi nemoze funkcionirati, ista stvar te prati i sa S6 variomatom, clan matija je bacio kletvu na tvog pezu i sad ce ti zauvjek remen biti na pola variomata
Citat: SF2 Freak - 17 Rujan, 2015, 06:40:51MA remen mi stoji u varijomatu na pola. Trebat će mi minimalno 1mm šajbica.Pa ti kupuj stage6,probaj stavit stage7 ili možda 8Mogli bi sutra,zadnji topli dan i noć,a i skinuo sam sve plastike s runnera da ih operem iznutra,to je inače metoda pežo ownera koji brišu gume s vlažnim maramicama
MA remen mi stoji u varijomatu na pola. Trebat će mi minimalno 1mm šajbica.
Stiže i 2 pac
kad cemo danas? 7,8,9?
Peza kao zgewindani Lamborgini