I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
nisu bakine al su 22km dalje i tamo ja uvjek volim otic jer su prefine jos kad se potrefi da je gazdarica na kasi, napravi mi porciju da jos doma ponesem
Citat: zvonkec92 - 04 Kolovoz, 2015, 16:41:41ja ako ne dva onda jesnom tjedno odem do babe na selo tomosom, 120km tamo i nazad ona cesta prema Pokupskom, sad su novi asfalt stavili, milina se vozit.. al nikad niko nece samnom svima daleko.. a meni se pak neda vise na sljeme. bzvz jeE onda imam pitanje (cesto sam se tamo vozio dok nisu poceli kopat)....Jel sad konacno asfalt cjelim putem do Pokupskog (od Velike Gorice prema Pokupskom)?
ja ako ne dva onda jesnom tjedno odem do babe na selo tomosom, 120km tamo i nazad ona cesta prema Pokupskom, sad su novi asfalt stavili, milina se vozit.. al nikad niko nece samnom svima daleko.. a meni se pak neda vise na sljeme. bzvz je
Bili su radovi prema Pokupskom. Još neke sitnice rade ali je asfalt gotov. I to su dobro izveli.
ja bi iso al sam prespor ja se sinoc vozio od 22-02h sa batina tjunerima jer jedino njih mogu prestic s tomosom..
Sutra navecer voznja. Tomi i ja smo za sada in. Ostali netko?
danas lagani đir?
Citat: zrakoplovac - 06 Kolovoz, 2015, 20:49:57danas lagani đir? za to imas vremena ali za ulje naruciti nemas? papaknego, sutra na kupanje?
ja i tomi za vuru jesnu idemo na lagani đir od 120km, ko oce s nama neka se predbilezi hitnooo
Citat: JosipMarijanovic - 06 Kolovoz, 2015, 21:43:14Citat: zrakoplovac - 06 Kolovoz, 2015, 20:49:57danas lagani đir? za to imas vremena ali za ulje naruciti nemas? papaknego, sutra na kupanje?da, po danu kad se ti random sjetiš nemam vremena