coporativno zvuci fora, ako se po pravilima igra
prije nego sto sam isao mislio sam stavit tu, al sam isto tako mislio da ce bit gle ludjaka kupi si bus kartu, plati prijevoz kombijem dole itd
al dapace ovdje jos ima vecih maniaka
meni se sve spontano dogodilo, doso sam samo u zagreb odradit jedan poso na dan i pol, drugu polovicu dana registrirao skuter taman kraj osmog mjeseca bio....ujutro zaspao na bus, i krecem s skuterm prema kolodvoru kupit kartu za bus koji ide oko 12h, i samo mi sine.....pa zakej ne bi skuterom isao.....
naravno morate znat ili vjerovat da vam je skuter full ispravan, dve banane,sendvic, voda u torbu
uzeo sam i kabanicu i rukavice, hladno je bilo kroz liku
nevjerovatno je kako svake godine 5,6 puta protunjim starom s autom da sto prije dodjem dole. a s skuterom sam samo gledao di cu stat di ima puno prirode a malo ljudi
i super osjecaj na vrh velebita doc i laganica dole, odmah toplinski val te udari skidaj kabanicu ruakvice itd... do dole sam stajao 3 puta jedno duze stajanje u josanima. trebalo mi je 6 sati s svim stajanjima. a natrag je iso frend ispred mene s autom i nismo stajali. samo sam se iznenadio kak smo brzo doslo do zgba.