To je mit uštelat da se diže remen do vrha na minarelli-u
, treba isprobat sve i svašta jer nema šta ne utječe na to, a i kad se remen potroši nakon nekog vremena opet nebude išo do vrha.. Pitajte slowridera možda ili listajte teme ima ih brdo, što od slowridera, ima par i od dhorvata, neznam više se ne sjećam..
Uvijek se došlo do zaključka da bi najidealniji remen bio dimenzija TOP-ovog, a da je od kevlara
Kolko ja znam takav remen ne postoji..
Ukratko, ja se na TOP neću vratit, rado bi onu krajnju koju sam imao s njim, al šta će mi kad izgubi okretaje po ovim vrućinama koje slijede..
Još mi je sad najbolji Hebov ovaj remen i zadovoljan sam..
A ono kak vam od marka ide Aerox i koju krajnju ima to je do TOP variomata i remena najviše.. A kak mu bude išao usred ljeta vidjet će, a i sam sad kaže da s dvojicom u brijeg izgubi okretaje i mora stat i krenut da bi potegnuo.. To se i meni jednom desilo s curom u brijegu i s 40 sam se izvukao, zato izbjegavam taj remen, al dobro i imao je već dosta km.. Al svejedno Hebo je dobar dosta, i Slow je uvijek rekao da je bio dost zadovoljan s kevlarom, samo malo šajbice složiš..
Il pitajte paju ak se nevaram on je imao kineza s mina mašinom, ak se dobro sjećam pa ih je i on dosta isprobao