Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc/savjet oko Piaggio nrg MC2
MarshalNRG:
--- Citat: Rox-Rab - 20 Travanj, 2011, 00:00:18 ---suste: federčići koji idu na kvačilo i ima ih 3 (nikakvo suskanje u deklo kao sto si mislio)
stavi žute boje
--- Kraj citata ---
Ma federcici su samo na kolko ce kvacilo odvajati,s malossi fly ih mozes cak i ustimavati. A koristim crvene jer su dosle u paketu sa ZX kao preporucuju se.
Do sad sam probao crne oprugice dok sam sve imao serijala,plave oprugice (samo su ranije hvatale,znaci manje si ga mogao turirat u mjestu) i sad znaci su mi ostavljene crvene oprugice uz zx sto su dosle,brzina ostala ista pri svakim oprugicama,start uvijek los,nabiranje lose,samo sam s oprugicama dobio na kolko ce kvacilo da odvoji i motor krene,i veci hod gasa za turiranje, na zalost dosta sam toga probao,dosta para dao i dobio sam samo jedno brdo novih dijelova u motoru a brzina oskudno se povecala sa serijale po kojoj je isao 65-70 pa od svih ovih dijelova sad na 80-85 max.
Napominjem da ima dosta skutera koji su 50ccm a super idu samo sa sportskim spuhom. ( mislim isto na grupaciju piaggio/gilera modeli do 2004godine)
Rox-Rab:
ti samo sebe slusas i pravis se pametan najbolje da onda radis po svome,mi ti kazemo sta da napravis koja je najbolja kombinacija ali ti opet po svome,tu ti mi nemozemo pomoc
MarshalNRG:
--- Citat: Rox-Rab - 20 Travanj, 2011, 00:11:09 ---ti samo sebe slusas i pravis se pametan najbolje da onda radis po svome,mi ti kazemo sta da napravis koja je najbolja kombinacija ali ti opet po svome,tu ti mi nemozemo pomoc
--- Kraj citata ---
Ja skuter uopste i ne radim po svome,iskreno ne znam nista oko ustimavanja da imam snagu brzinu itd. Ja skuter znam samo rastaviti promjeniti dijelove i to je to,a stimanje sam nula. I ako si procitao gore ranije,imam malo more dijelova,bas sve sto su mi govorili da probam isprobavao sam. Zato sam i napravio temu ako neko ima isti skuter ili se dobro razumije u stimanje da me posavjetuje.
Rox-Rab:
šuti federi na kvačilu,serijski centralni,dobar remen,rolice isprobavas sam i vidis koje su se pokazale najbolje,na karbu zavidas saraf od zraka do kraja i odvidas ga 1.5 kruga,pun gas 500m,stanes,sacekas 5 min da se malo ohladi,skines svjecicu i mora ti bit boje cigle
MarshalNRG:
--- Citat: Rox-Rab - 20 Travanj, 2011, 00:22:05 ---šuti federi na kvačilu,serijski centralni,dobar remen,rolice isprobavas sam i vidis koje su se pokazale najbolje,na karbu zavidas saraf od zraka do kraja i odvidas ga 1.5 kruga,pun gas 500m,stanes,sacekas 5 min da se malo ohladi,skines svjecicu i mora ti bit boje cigle
--- Kraj citata ---
Ok probam onda zute federcice,vratim svoj centralni,a remen imam nov malossi special belt,a probat cu to i s karb. stelovanje. A sto se tice svjecica imam 2 NGK i obadvije daju boju cigle.
I interesuje me dal da ostavim malossi red sponge ne mijenjam ga uopste ili da probam vratiti i serijski filter pa probati i s njime ? Pozz i hvala na svim odgovorima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju