Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc/savjet oko Piaggio nrg MC2

<< < (2/6) > >>

roxyy:
stavi 6.5 valjke,provaj ako možeš gdje izmjeri kompresiju da nisu karike pošle u kura#,kakva ti je smjesa,stavi serijski centralni,ako ti može ko posudi kakav drugi karb npr. 17.5,taj ko u tebe samo da nije sastavljan od 5 drugih karbova

MarshalNRG:

--- Citat: roxyy - 19 Travanj, 2011, 23:33:41 ---stavi 6.5 valjke,provaj ako možeš gdje izmjeri kompresiju da nisu karike pošle u kura#,kakva ti je smjesa,stavi serijski centralni,ako ti može ko posudi kakav drugi karb npr. 17.5,taj ko u tebe samo da nije sastavljan od 5 drugih karbova

--- Kraj citata ---

Za valjke ok posto ih nemam orginalne 6x6.5 napravim od drugih rolnica kombinaciju po toj istoj tecini znaci 3x3. A serijski centralni sam imao cijelo vrijeme do sada i sta god sam radio nije mi se pokazivalo. Sto se tice smjese vjeruj mi da to ne znam,ja sumnjam da je 1.karburator los 2.prenos nije ustiman 3.ne znam napraviti odgovarajucu smjecu zrak,gorivo,izduv.

A frend mi je rekao,da malo ispoliramo izduv,usis i prelive tj.kanale na cilindru. Kod njega je serijala motor i to sve uradjeno,posjeduje samo TT i duplo bolje ubrzava od moga i veca mu je brzina. A ja fakticki imam citav motor izmjenjan,jos cak sve je malossi.

roxyy:
nema veze što je sve malossi kad nije uštelovano,nađi nekoga da ti to napravi ako ti neznaš,netrebaš ništa polira

MarshalNRG:

--- Citat: roxyy - 19 Travanj, 2011, 23:55:41 ---nema veze što je sve malossi kad nije uštelovano,nađi nekoga da ti to napravi ako ti neznaš

--- Kraj citata ---

Al valja naci pravog majstora heh,do sad nema kome nisam isao,svaciji motor serijala ide prejako,a ja sam na svoj nabacao svasta i nece :glasses9:

Rox-Rab:
suste: federčići koji idu na kvačilo i ima ih 3  (nikakvo suskanje u deklo kao sto si mislio)

stavi žute boje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju