Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc/savjet oko Piaggio nrg MC2

<< < (4/6) > >>

Rox-Rab:
serijski filter sa red sponge nikakva gljiva (sportski filter)

nrg extreme:
Ja ću ti samo reći kakav ja imam setup na svom nrgu.
Karburator je isto weber sa serijskom diznom 68 i red spongeom i boja svjećice je solidna.
U multivaru su 7,2 grama valjčići,serijski centralni i bijeli federi na kvačilu.
I skuter ide sasvim solidno za serijalu,vrti se na kojih 8,5 u startu do 9.

dario007:
ja na typhoonu sa prerađenim cilindrom i rr-om u multivaru imam 5.7 rolice,trga motor u svim režimima,ali je gore i 19 frga,krajnja je 95,ali ide slabije na krajnjoj radi kratke getribe...

na tvom mjestu bi probo serijski centralni i 6,1 rolice,ak je smjesa dobra,nemoras nis cackat po frgi,a male federcice mozes ostavit i te crvene,ak jos imas plave,onda njih vrati gore...
vidi do kud ti remen diže...

Iwo SR Tuono:
weber 12 dolazi sa diznom 72 i iglom na sredini ja mislim

role 5.5 u multivaru serijski centralni i kevlar
Trece,tebi trebaju 19x15,5 pazi da se tu nisi zaj#bo

I kao 4. jesi izvadio blokade iz auspuha :D

MarshalNRG:

--- Citat: dario007 - 20 Travanj, 2011, 16:58:49 ---ja na typhoonu sa prerađenim cilindrom i rr-om u multivaru imam 5.7 rolice,trga motor u svim režimima,ali je gore i 19 frga,krajnja je 95,ali ide slabije na krajnjoj radi kratke getribe...

na tvom mjestu bi probo serijski centralni i 6,1 rolice,ak je smjesa dobra,nemoras nis cackat po frgi,a male federcice mozes ostavit i te crvene,ak jos imas plave,onda njih vrati gore...
vidi do kud ti remen diže...

--- Kraj citata ---

Sto se tice remena on ide do kraja,to smo oznacavali i gledali,a od rolnica na multivaru sam probao 7,2 one daju dobru krajnju al je start prelos, i probao sam 5.0 nece motor uopste da krene,vrti ali ne krece. I probao sam kombinaciju 3x7,2 i 3x5.0 nije ni to imalo nekog ucinka. A imam plave federcice probam i to sutra/preksutra.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju