Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Meet u Zadru, Nedilja 24.09.2006 g.
Punisher:
Bio sam ako si me vidio u đirovima... znaš onaj najsporiji kojeg su svi pretjecali kad se išlo sa uskoka... KOJA SRAMČINA :'( Ako želiš pomoći pogledaj moju temu http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=529.0 ili ako oćeš mogu ti dovesti skut da ga osobno pogledaš... platim ti kavu. :toothy10: poša sam ća kad se išlo s bokanjca dalje ja sam samo skrenuo prema petrićima i drito kući inače bi ispizdio :'(
corky:
lovre baš mi je ža tek sada sam vidija ovu temu :glasses2:baš bi sa guštom došli :notworthy:
filiplatinovicz:
i ja, sa cvajom! :-))
Punisher:
Bilo je OK iako nista previse posebno. Malo stuntanja, malo điranja (za većinu utrkivanje :sad1:). Bilo bi zabavnije da smo isli i van grada kao skupina, svi u jednoj koloni, iako mislim da bi opet ispalo ovako: ovi sa jacim skuterima prvi, pa onda oni sa malo slabijim 3km iza, i onda mi sa serijalama jos ni iz grada izasli. Zalosno.
filiplatinovicz:
Skupina bi se trebala prilagodit najslabijim pilama i najneiskusnijim vozačima. da svi polako voze zajedno. Race u takvim slučajevima doista nema smisla. nije sve u pukoj brzini!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju