Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Meet u Zadru, Nedilja 24.09.2006 g.
r.e.!:
--- Citat: Punisher - 23 Studeni, 2006, 14:41:02 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 22 Studeni, 2006, 12:17:02 ---ne zalosti se... ocito je ekipa bila skupljena zbrda-zdola... trebalo bi ljudima objasnit kak se vozi. bit ce jos valjda i uspjesnijih susreta.
izvrstan članak o vožnji u skupini je na siteu nasih prijatelja predatora iz splita
http://www.smk-predatori.com/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=36
--- Kraj citata ---
Na taj sam članak i mislio kad sam rekao da sam čitao o tome samo se nisam mogao sjetiti. Ajmo mi lipo svi s foruma na lito đir oko lijepe naše... što kažete?
--- Kraj citata ---
Dogovor kuću gradi :icon_thumright: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :biker: :skuter: :skuter: :skuter: :skuter: :skuter: :skuter:
Punisher:
Hehe ako nas bude više onda i kompleks. :icon_thumright:
filiplatinovicz:
ma daaajjjjj, koje godine??? :toothy9:
a ideja o velikom grupnom điru je super, pa makar nas se skupilo svega par!
Punisher:
--- Citat: filiplatinovicz - 26 Studeni, 2006, 01:11:59 ---ma daaajjjjj, koje godine??? :toothy9:
a ideja o velikom grupnom điru je super, pa makar nas se skupilo svega par!
--- Kraj citata ---
Pa što fali jednom lijepom điru oko Hrvatske... nije da je neizvedivo, napravila su to 2 lika sa ženskom... jel se tko sjeća i to čak mislim na 50cc... ja bi osobno guštao iako bi možda 5 dana nakon toga hodao ko kauboj :laughing7:
filiplatinovicz:
Ma nije tako strašno... više te boli zapeđće desne ruke od navijanja gasa nego guzica... doduše, ovisi valjda i o sjedalu! :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju