Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Meet u Zadru, Nedilja 24.09.2006 g.

<< < (3/4) > >>

Punisher:
Da znam... citao sam clanak kako se vozi u koloni i sve to... samo bi to trebalo objasniti onim umisljenim osobama koji su ocito preuzivljeni da bi postivali ikakva pravila. Misle sredili skut i sad su vladari svemira. E da... kad vec sve to spominjem... na meetu skutera je bio i jedan punto koji je par puta u pratnji zamalo napravio prometnu, isto tzv. faca.
Meni nije nesto skuter potezao dobro i onda sam se morao micati ne u stranu nego na sve strane i gledati iza sebe da me neko ne bi pogodio motorom. Ma sto vise razmisljam o tome sto je bilo sve mi se manje svidje taj dan.

filiplatinovicz:
ne zalosti se... ocito je ekipa bila skupljena zbrda-zdola... trebalo bi ljudima objasnit kak se vozi. bit ce jos valjda i uspjesnijih susreta.
izvrstan članak o vožnji u skupini je na siteu nasih prijatelja predatora iz splita

http://www.smk-predatori.com/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=36

Punisher:

--- Citat: filiplatinovicz - 22 Studeni, 2006, 12:17:02 ---ne zalosti se... ocito je ekipa bila skupljena zbrda-zdola... trebalo bi ljudima objasnit kak se vozi. bit ce jos valjda i uspjesnijih susreta.
izvrstan članak o vožnji u skupini je na siteu nasih prijatelja predatora iz splita

http://www.smk-predatori.com/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=36

--- Kraj citata ---
Na taj sam članak i mislio kad sam rekao da sam čitao o tome samo se nisam mogao sjetiti. Ajmo mi lipo svi s foruma na lito đir oko lijepe naše... što kažete?

filiplatinovicz:
Ja sam uvijek za!  :icon_thumright:

... inače dopisivanje s Tobom navelo me da stavim link na onaj članak Predatora o vožnji u grupi medju propise!

Punisher:

--- Citat: filiplatinovicz - 23 Studeni, 2006, 23:53:24 ---Ja sam uvijek za!  :icon_thumright:

... inače dopisivanje s Tobom navelo me da stavim link na onaj članak Predatora o vožnji u grupi medju propise!

--- Kraj citata ---
Hvala hvala ovo je velik kompliment.  :icon_thumright:
Samo nemoj se obraćat mojoj malenkosti sa velikim početnim slovom, ne volim tako s prijateljima... oni su uvijek jednaki u svemu, iako bi se ja tebi trebao obraćati sa velikim slovom i radi godina (citaj poštovanje prema starijima) i radi statusa na forumu.  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju