Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
POzz, imam problem sa ubrzanjemtj dosta je lose , auspuh je giannelli reverse,polini hi speed variomat,6.3g rolice,bijeli federi kvacila, dizna 66, igla na sredini,karb dell 17.5u cemu bi mogao biti problem?
koliko odvrniti sarafic smjese sa 66 diznom?
moze, setup karba ti je dizna 64, igla na sredinu ili cak dignuta za zub jer ti nutra imas iglu A22 koja je tupa skroz i zrak za krug i pol, to je za setup sa rezospuhome sad, ti si spustio iglu skroz dolje sto znaci da do 3/4 gasa si osiromasio smjesu s iglom koliko god si mogao a to se tako ne radi, prvo se steluje sa velicinom dizne smjesa, tu kad ju pogodis onda sa iglom jos tih 75% gasa dotjeravas u finese i onda sa saraficem dovrsis posao
kak misliš na staroj? pa gledaš onu koji si stavio! ak imaš novu stavi novuali ak misliš stavljati diznu 64, što je za svaku preporuku..opet ćeš ga morati štelati
pa to ti i velim pričekaj diznu 64 pa štelaj,premda bi ti serijala i revers prošla i sa 60 bez problema....frend ima diznu60 i reversa i sve pet ide mu isto ko sa 64, a koji dcl manje troši, ali ja bi ipak na sigurnjaka pa stavi 64.... jebeš 2-3dcl gorivaNGK je odlična svijećica..i onda naravno stavi nju i nju gledaj
evo imao volje cackati i s ovom diznom66 jel, i stavio iglu na sredinu , sarafic krug i polsmjesa na svim otvorima gasa dobraistina, jebes 2-3dcl goriva, ici ce gore 64 i milina
jesi uspio šta poštelati?ak jesi vozi se sad tak, pa izmjeri potrošnju, može biti da ti neće biti prevelika i ak ti niš ne troksa, onda čak možeš ostaviti i 66 i uživaj ( kaj sad, buš popušio 20kn za diznu)