Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi GP1 Racing - trokira
stark1:
--- Citat: _nino - 20 Siječanj, 2008, 04:44:15 --- jedino jos ostaje misterija zasto nece krene dok ne izbaci oblak dima dok je motor relativno hladan...
--- Kraj citata ---
to ti je normalno,kod sviju se to desava,il ako to hoces izbjeci ostavi ga da radi 30 minuta i nece dimiti,barem moj ne dimi
SlowRider:
--- Citat: _nino - 20 Siječanj, 2008, 04:44:15 ---Evo da javim update u vezi mog derbija :) Uglavnom stavio sam druge federe kvacila (one sto sam dobio s auspuhom, zute neke) i postelao karburator (smanjio mu dovod zraka), skuter ide kao metak. Na relaciji Sibenik-Primosten prosjecna brzina je oko 94 km/h. Sve u svemu, ja zadovoljan, jedino jos ostaje misterija zasto nece krene dok ne izbaci oblak dima dok je motor relativno hladan...
Iduci mjesec cu stavljat kit, najvjerojatnije Malossi sport 70 i malo veci prednji zupcanik od lanca, pa javim kako bude isao...
--- Kraj citata ---
Prosjecna ::)
igor.sb:
malo se zajeb.. da nije maximalna i to na nizbrdici :toothy11:
Rossi:
--- Citat: igor.sb - 20 Siječanj, 2008, 13:06:48 ---malo se zajeb.. da nije maximalna i to na nizbrdici :toothy11:
--- Kraj citata ---
Vjerovatno :toothy3: :laughing7:
_nino:
--- Citat: igor.sb - 20 Siječanj, 2008, 13:06:48 ---malo se zajeb.. da nije maximalna i to na nizbrdici :toothy11:
--- Kraj citata ---
Na nizbrdici ide tocno 99 km/h, ne moze vise od toga na mjeri :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju