Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi GP1 Racing - trokira
_nino:
Odnedavno imam problem s navedenim skuterom, uglavnom dok je hladan, a nakon sto odvozim 3-4 kilometra onda je ok. Dakle, kad radi pod cokom (dok masina jos nije ugrijana) nece krene i izbacuje brdo dima iza sebe. Nakon sto pocme normalno vuci (nakon nekih 10ak sekundi) u slucaju da se vozim na kratku relaciju i recimo stanem na semaforu te ako mu lagano ne doziram gas, masina se ugasi i nece vise pali. Jedino rijesenje je nagnuti ga na desnu stranu i verglati dok ne upali. Kad upali mora se ultra lagano dodavat gas dok ne uhvati jer u protivnim se opet ugasi.
U cemu bi mogao biti problem? Sljedeci tjedan cu ici s njim na servis, ali volio bih znati dali netko zna u cemu bi mogao biti problem, pa da znam objasniti serviseru.
Od trenutnog setupa na skutu je Leovince auspuh, Malossi RedSponge, Malossi Multivar. U planu mi je jos staviti i kit na njega (Malossi sport ili slicni).
Unaprijed zahvalan na odgovorima.
ivanm:
valjda nije dobro poštelan frgazer..
Rossi:
--- Citat: _nino - 10 Siječanj, 2008, 09:19:10 ---Odnedavno imam problem s navedenim skuterom, uglavnom dok je hladan, a nakon sto odvozim 3-4 kilometra onda je ok. Dakle, kad radi pod cokom (dok masina jos nije ugrijana) nece krene i izbacuje brdo dima iza sebe. Nakon sto pocme normalno vuci (nakon nekih 10ak sekundi)
--- Kraj citata ---
ovo je normalno da ti se desava ...kad ga tek upalis das gas koliko hoces nece ni krenut kao trokira i izbaci nazad jedno metar dima ...i drzis full gas jedno 5-6 sekundi i onda prestane trokirat i normala vuce .....za ovo znam da se desava na dosta Piaggio masina i vecina kazu da je to normala ...i ako se to ne desava na pocetku kad tek kupis skuter,nego tek kad stavis aspuh rezonantni onda poslije par dana se to pocne desavat ,neznam sto...
X-Thug:
dogadja se i meni sve standardno,neznan jel do vlage ili cega i gasi se sve dok neprodjen 200 tinjak metara na ful gasu
replcnt:
to normala kod piađo mašina, moj isto, upali, trokira ko da oće crknut, onda dam ful gas i pljune metar kubni dima i nakon 200-300 piči ko zmaj :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju