Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi GP1 Racing - trokira
dino_sk:
--- Citat: igor.sb - 15 Siječanj, 2008, 14:04:52 ---
--- Citat: dino_sk - 14 Siječanj, 2008, 19:18:56 ---
--- Citat: igor.sb - 14 Siječanj, 2008, 15:34:58 ---davno smo utvrdili da je to normalno i da se svima desava pa tako i meni
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
i meni isto samo ja kad sam stavio rezu ostala je serijska dizna na njemu 46 mislim da je, nozda bi trebalo stavit vecu al nevidim zasto jer skut ide 80 a i s potrosnjom od 3-3,5 l sam i vise nego zadovoljan
--- Kraj citata ---
ne znam ja kako tebi taj tvoj kit ''dise'' sa tom 46 diznom treba ti barem 30-35 brojeva veca dizna :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
nemam ja kit na njemu motor je serijala osim auspuha,a mozda bi i trebala veca dizna ne mozda nego sigurno stavit cu diznu 64 i to je to
igor.sb:
--- Citat: dino_sk - 15 Siječanj, 2008, 15:40:37 ---nemam ja kit na njemu motor je serijala osim auspuha,a mozda bi i trebala veca dizna ne mozda nego sigurno stavit cu diznu 64 i to je to
--- Kraj citata ---
a jebi ga zasto pise malossi sport u potpisu
al de ti svakako diznu vecu stavi
dino_sk:
--- Citat: igor.sb - 15 Siječanj, 2008, 17:39:51 ---
--- Citat: dino_sk - 15 Siječanj, 2008, 15:40:37 ---nemam ja kit na njemu motor je serijala osim auspuha,a mozda bi i trebala veca dizna ne mozda nego sigurno stavit cu diznu 64 i to je to
--- Kraj citata ---
a jebi ga zasto pise malossi sport u potpisu
al de ti svakako diznu vecu stavi
--- Kraj citata ---
a jel vidis da ispod pise za sada imam samo auspuh .................
marko.p:
meni moj konstantno troši 3,7l/100km,a ide 80 po satu,ali meni je sve seriski
_nino:
Evo da javim update u vezi mog derbija :) Uglavnom stavio sam druge federe kvacila (one sto sam dobio s auspuhom, zute neke) i postelao karburator (smanjio mu dovod zraka), skuter ide kao metak. Na relaciji Sibenik-Primosten prosjecna brzina je oko 94 km/h. Sve u svemu, ja zadovoljan, jedino jos ostaje misterija zasto nece krene dok ne izbaci oblak dima dok je motor relativno hladan...
Iduci mjesec cu stavljat kit, najvjerojatnije Malossi sport 70 i malo veci prednji zupcanik od lanca, pa javim kako bude isao...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju