Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi GP1 Racing - trokira
igor.sb:
davno smo utvrdili da je to normalno i da se svima desava pa tako i meni
:icon_thumright:
dino_sk:
--- Citat: igor.sb - 14 Siječanj, 2008, 15:34:58 ---davno smo utvrdili da je to normalno i da se svima desava pa tako i meni
--- Kraj citata ---
i meni isto samo ja kad sam stavio rezu ostala je serijska dizna na njemu 46 mislim da je, nozda bi trebalo stavit vecu al nevidim zasto jer skut ide 80 a i s potrosnjom od 3-3,5 l sam i vise nego zadovoljan
speed:
--- Citat: dino_sk - 14 Siječanj, 2008, 19:18:56 ---
--- Citat: igor.sb - 14 Siječanj, 2008, 15:34:58 ---davno smo utvrdili da je to normalno i da se svima desava pa tako i meni
--- Kraj citata ---
i meni isto samo ja kad sam stavio rezu ostala je serijska dizna na njemu 46 mislim da je, nozda bi trebalo stavit vecu al nevidim zasto jer skut ide 80 a i s potrosnjom od 3-3,5 l sam i vise nego zadovoljan
--- Kraj citata ---
pa ne mozes gledat kolko ti skut ide i potrosnju,najvaznija je boja svjecice,kakva ti je boja svjecice,pretpostavljam skoro pa bijela,ili je smeckasta ako je slabiji spuh
dino_sk:
--- Citat: speed - 14 Siječanj, 2008, 19:23:51 ---
--- Citat: dino_sk - 14 Siječanj, 2008, 19:18:56 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
pa ne mozes gledat kolko ti skut ide i potrosnju,najvaznija je boja svjecice,kakva ti je boja svjecice,pretpostavljam skoro pa bijela,ili je smeckasta ako je slabiji spuh
--- Kraj citata ---
boja je kafena kako bi bosanci rekli :toothy12: zx je na njemu
pitaNS:
e pa onda ok, ti imaš sreće...i malu potrošnju i brzinu munjevitu.. :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju