Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi GP1 Racing - trokira
_nino:
Filter zraka nemam sto dirati jer je prije par tjedana stavljen novi RedSponge... jedino onda sumnja pada na karburator? Mozda moze da je filter od goriva? Jel Piaggio masine uopce imaju filter od goriva?
stark1:
--- Citat: _nino - 10 Siječanj, 2008, 13:11:40 ---Filter zraka nemam sto dirati jer je prije par tjedana stavljen novi RedSponge... jedino onda sumnja pada na karburator? Mozda moze da je filter od goriva? Jel Piaggio masine uopce imaju filter od goriva?
--- Kraj citata ---
imaju ja mislim,a ako ne onda se to ugradi
ivanm:
sa RS-om ide nekoliko brojeva veća dizna, makar je i 64 dosta..
i treba preštelati frgić, jer s tim filterom vuče više zraka..
ryder on the storm:
--- Citat: Rossi - 10 Siječanj, 2008, 11:05:18 ---
--- Citat: _nino - 10 Siječanj, 2008, 09:19:10 ---Odnedavno imam problem s navedenim skuterom, uglavnom dok je hladan, a nakon sto odvozim 3-4 kilometra onda je ok. Dakle, kad radi pod cokom (dok masina jos nije ugrijana) nece krene i izbacuje brdo dima iza sebe. Nakon sto pocme normalno vuci (nakon nekih 10ak sekundi)
--- Kraj citata ---
ovo je normalno da ti se desava ...kad ga tek upalis das gas koliko hoces nece ni krenut kao trokira i izbaci nazad jedno metar dima ...i drzis full gas jedno 5-6 sekundi i onda prestane trokirat i normala vuce .....za ovo znam da se desava na dosta Piaggio masina i vecina kazu da je to normala ...i ako se to ne desava na pocetku kad tek kupis skuter,nego tek kad stavis aspuh rezonantni onda poslije par dana se to pocne desavat ,neznam sto...
--- Kraj citata ---
i meni se to događa, i to baš odkako sam stavio rezu malossi!
Rossi:
--- Citat: ryder on the storm - 14 Siječanj, 2008, 11:32:38 ---
--- Citat: Rossi - 10 Siječanj, 2008, 11:05:18 ---
--- Citat: _nino - 10 Siječanj, 2008, 09:19:10 ---Odnedavno imam problem s navedenim skuterom, uglavnom dok je hladan, a nakon sto odvozim 3-4 kilometra onda je ok. Dakle, kad radi pod cokom (dok masina jos nije ugrijana) nece krene i izbacuje brdo dima iza sebe. Nakon sto pocme normalno vuci (nakon nekih 10ak sekundi)
--- Kraj citata ---
ovo je normalno da ti se desava ...kad ga tek upalis das gas koliko hoces nece ni krenut kao trokira i izbaci nazad jedno metar dima ...i drzis full gas jedno 5-6 sekundi i onda prestane trokirat i normala vuce .....za ovo znam da se desava na dosta Piaggio masina i vecina kazu da je to normala ...i ako se to ne desava na pocetku kad tek kupis skuter,nego tek kad stavis aspuh rezonantni onda poslije par dana se to pocne desavat ,neznam sto...
--- Kraj citata ---
i meni se to događa, i to baš odkako sam stavio rezu malossi!
--- Kraj citata ---
ja neznam nikog ,znaci ama bas nikog da je stavio rezu i da mu se to ne desava na piaggio masini ...ovdje kod mene ima dosta Runnera ,Nrg i svi kad stave rezu ...isto se desava ...znaci ne da se gasi ili da se ugusi nego to da izbaci metar dima iza i da moras drzat full gas jedno 5 sekundi da kao procepi....i onda ide normalno ...do karburatora to nije,filtera nije,jer sam ga stelo svakako i cistio filter zraka 100 puta i mjenjo i opet dabe uvijek je ista prica....sto se desava neznam...ali ja sam to uzeo kao jbg desava se svima i valjda je normala ..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju