A btw nista od ove teme ja odustajem jer su se za nju zaljepili svei neki pametnjakovici koji nemaju sta za reci pa seru ili napisu da stavim lakse rolice ili tvrđe sustice. A ocito je ako sam se ubacio u projekt za sto vise okretaje na bb (sto i nije bas lako za postići) da imam barem toliko mzga u glavi da zakljucim da mi trebaju rolice od 2 grama i sto tvrđe sutice. Msm strava i uzas covjek pomisli da bi tu mogao naci nekog sa dobrim savjetom ali koliko mi se cini bilo ih je svega 2 ili 3, tim ljudima svaka cast iako su rekli sve sto ja vec znam ali nema veze barem nisu jeli g#vn#. npr bakija je dao jedini normalan savjet, dr.josip ajde s njim se slazem ali ja zelim pobit tu teoriju, a marin 18 isto ok ali ne trebaju mi ta sva sranja zelim se koristiti starim trikovima kojih ima pun k ali ih samo treba razotkrit..
ali onaj savjet od luna500rr to cu stvarno morat probat mora da je to nesto jako jako specijalno ono jos u zivotu nisam cuo ni vidio, a sta one tri preostalo rolice pustim iste tezine ili nadoknadim tezinu tako da stavim tri rolice teze ili??? msm sve kuce idu sa 6 na 9 ili na 12 rolica u variomatu a ti jedini sa 6 na 3 msm wtf??