nije uopce potrebno popiti litru mlijeka na eks kada se dode kuci
dovoljno je popiti 2 dc mlijeka i nemoras eksati, gutljaj po gutljaj dok ga ne popijes, zasto, zato jer je poznato da mlijeko ubija toksine a alkohol je jedan od njih
, takoder kao sto je vec netko spomenuo treba raditi i prevenciju odnosno treba znat pit, evo ja sam u subotu bio na jednom rodendanu i ak nisam popiio 5 6 litri gemista nisam nista isto tako i za svadbu jednu nedavno sam popil 8 litri gemista i ujutro se probudim ko nov cim se dignem u stanju sam orat i kopat cijeli dan ko da se preporodim zasto jer prije nego sto pocnem pit stavim nekaj u usta teki toliko da jesam, popijem aperitiv jer onda ovo kaj planiras cugat ide lakse i brze u tebe, onda ga krenem pit, tijekom pijenja kad se osjeti potreba za jelom opet ubacim u usta nekaj tek tolko da se malo dignem opet, i ako osjetis da ne bude dobro da ako popijes jos koju da bu zletilo sve iz tebe onda ubijes to sa malo vode ili nekim sokom ja npr. dok pijem gemiste nakon 4 litre pocnem pit casu fante pa casu gemista i isto tako je bitno da da taj alkohol ne ide iz vas SAMO kroz mokracni sistem vec jako puno postizete i znojenejem a kako bute se znojili vani tako sto cete plesati... i to je sva mudrost, slijedi upute probaj i napisi sto ce biti ujutro, garantiram da nema m od mamurluka