jesi ga zasro kad si išo u istu, tako sam i ja kad sam išao u Rabac, kod plomina tamo budale nešto kopaju i asvaltiraju, katastrofa
inače lijep skuter, pežo mašina mi se ne sviđa uopće kao ni položaj sjedenja i volan a bome ni ovjes nije bomba, naviko sam na srku previše
uglavnom dobar posao radiš i bez fuševa koliko vidim a to je nekako najbitnije
u gurtner ti idu m6 dizne sa dellorta samo malo moraš ono di vidaš diznu s brusilicom stanjit da kad ju uvrneš da ti čašica sjedne.
bušenjem dizne bogzna koji ćeš broj dobit
Ono nije normalno sta tamo rade ,ono radit po sezoni......
Mislio sam da ajde kopaju 100-300metara ali tamo ima 2-3km ......jos kad sam se vracao sam se samo spustao sa ugasenim ali u brdo po onom
Znam da pasu dizne od dellorta i imam ih doma ali eto nisam htio fusarit pa sam mislio prosirit ovu dok ne nabavm original.
Dizne busim sa medicinskim iglama ....kupim u ljekarni npr 0.60 iglu i dva tri puta provrtis kroz diznu i to je to
Sad moram trazit 0.65 iglu po ljekarnama u Rijeci jer u Crikvenici nemaju
Prvi put kad sam sjeo na speedfight nije ni meni odgovarao. U usporedbi sa predhodnim skuterom ( malaguti firefox ) je udobniji.
Namjeravao sam kupit aeroxa ili sr ali eto bas taj mjesec nisi mogao nac od Rijeke do Istre niti jedan.
Jedan aerox mi se prodao pred nosom .....da sam dosao pola sata prije .... Prodavao ga jedan nonic,bio je prilika