Tehnički kutak > Garaža

SPEEDFIGHT 2 ,zelenko :)

<< < (27/48) > >>

Drnda:
volim i ja alat, zatoo i imam opreme za par mehanicarskih radionica kod kuce  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ali ono.. kako gdje god okrenem znam nekoga, nazovem ako je vec neko sranje ili stanem upitam u nekoga kod kuce gdje sam stao, i rijesim.. puno puta sam to uradio..
a 100 km je nista od kilometraze
meni je tek neki veci put kad je 150 km u jednom smjeru  :icon_biggrin:

marin-w:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Rujan, 2011, 23:16:30 ---volim i ja alat, zatoo i imam opreme za par mehanicarskih radionica kod kuce  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ali ono.. kako gdje god okrenem znam nekoga, nazovem ako je vec neko sranje ili stanem upitam u nekoga kod kuce gdje sam stao, i rijesim.. puno puta sam to uradio..
a 100 km je nista od kilometraze
meni je tek neki veci put kad je 150 km u jednom smjeru  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Ne znam kako ti ali ja nakon 100km bez stajanja jedva dignem guzicu sa sica. Za krace relacije do 40km je podnosljivo. Kad budem uzimao drugi skuter prioritet ce bit udobnije sjedalo :icon_thumright:

Drnda:
ma meni otrne guzica nakon 20 km u komadu vec pa onda malo po sjedalu se gibam vise, a i stanem tu i tamo protegnuti noge jer sve otrne i nemam osjecaj u nogama a bole ...
u mene je sranje sto je kozno sjedalo, neka crna koza, i to nema gripa, samo klize, morati cu nabavit neku navlaku postenu, jer kako je koza ova debela, nema onu svoju elasticnost sic , katastrofa...
a za to vezano uz cvikanje i probleme.. da ti kazem, kako sve sam servisiram i fusarim, znam kakvo je stanje svega, pa ono pouzdam se u to, i nemam brige, jedino sto bi bilo dobro da nosim je rezervna svjecica i kljuc, ali jbg, dok ne pregradim kadu po pola nemam gdje, kad pregradim, tocno cu imati mjesta za osobne stvari i poneku sitnicu  :toothy12: :toothy12:

B.E.R.O.:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Rujan, 2011, 22:56:14 ---s oprostenjem, ali vi niste normalni

nemojte da vam slikam kakav je pa da padnete u komu

--- Kraj citata ---
Za prvi red!!!
 :laughing7: :laughing7: :laughing7:
A za drugi :JEDVA CEKAM da vidim slike!!!!
 :moli: :moli: :moli:

A sto se tice alata ispod sica nosim krpu ako padne malo prasine da ju mogu skinuti!!!
I suncane naocale obavezno,da ne osljepim kad ga vidim.
I da lazem imam alata ispod,imam odvijac koji nemam pojma za ceg ce mi ispod.
 ;D ;D
Nikad nista,i nikad me nije ostavio nigdje osim ako mi je slucajno nestalo goriva i to dok sam bio mladji!!!!
 :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Drnda:
moram naci neko sredstvo za zabiljeziti kvalitetne trenutke.. daj aj u chat opuzen da ne spamamo.. sad cu postat da ga vidis medju neprocitanim
inace cime si zatamnio te plastikice, mislim , lijepo je ostalo, jednolicno , i bas ono nije ni pretamno ni presvijetlo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju