Tehnički kutak > Garaža

SPEEDFIGHT 2 ,zelenko :)

<< < (26/48) > >>

marin-w:

--- Citat: ivan_speedy - 13 Rujan, 2011, 22:22:38 ---Aha,a jbga,šta si stavio serijsku termogrupu ili?

--- Kraj citata ---
Serijsku sa novog sf2. Decko stavio kit a ja uzeo njegovu serijsku sa 4tkm,stanje kao novo bez crtice. Iako ona moja zaribana sa onim klipom i novim karikama isto vozi...vozio sam ju 2-3 dana.

ivan_speedy:
Ja uvijek dok se idem vozit na dalje relacije,tj duže uvijek se bojim da mi ne zacvika,ali po sviječici smjesa izgleda ok...

marin-w:

--- Citat: ivan_speedy - 13 Rujan, 2011, 22:37:46 ---Ja uvijek dok se idem vozit na dalje relacije,tj duže uvijek se bojim da mi ne zacvika,ali po sviječici smjesa izgleda ok...

--- Kraj citata ---
Kod mene otkad imam skutere ispod sica su uvijek gedore sa 6, 8,10,13,14 ,T i obicni odvijac sa 10 vrsta bitova,kljuc za sjecicu,svjecica,medicinska sprica. Sad mogu ubacit klip,cilindar,0.5L antifriza  pa neka cvika. :icon_thumright:  Ovo ljeto mi je stao na magistrali i ustanovio sam u roku 5min da mi je popucalo vakum crijevo na spini/pumpici a nisam imao sa cim prerezat tako da sad imam i nozic u kopletu. Sva sreca bila zgnjecena limenka u blizini pa je posluzila  :icon_thumright:

Drnda:
s oprostenjem, ali vi niste normalni, u mene turpija bb sa samo bobinom i cdiem od struje, nista drugo.. ono, svjecicaa ima vec oko 10tisuca km, savijen vrh gdje je navoj, ono, rat style skuter bez pola plastika, airbox od 50 ccm vezicom stegnut za blok, kako je kada raspilana i ulazi cilindar unutra, nema nista ispod sica, ponekad provjerim nivo benge i deri dalje, nikad alata vidio nije otkad je sklopljen
a vi sa serijalama se brinete o necemu, nemojte da vam slikam kakav je pa da padnete u komu

marin-w:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Rujan, 2011, 22:56:14 ---s oprostenjem, ali vi niste normalni, u mene turpija bb sa samo bobinom i cdiem od struje, nista drugo.. ono, svjecicaa ima vec oko 10tisuca km, savijen vrh gdje je navoj, ono, rat style skuter bez pola plastika, airbox od 50 ccm vezicom stegnut za blok, kako je kada raspilana i ulazi cilindar unutra, nema nista ispod sica, ponekad provjerim nivo benge i deri dalje, nikad alata vidio nije otkad je sklopljen
a vi sa serijalama se brinete o necemu, nemojte da vam slikam kakav je pa da padnete u komu

--- Kraj citata ---
  Ma,nije to do brige vec ako idem na put od cca 100km sa skuterom i ako mi se nesto dogodi da imam vise opcija. Ako nemas nis mozes sjest i gledat. A druga stvar je da volim alat...kutija alata (velika,kao aktovka) mi je uvijek u bunkeru u golfu...ne zbog auta vec zbog jednostavnosti/mobilnosti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju