Tehnički kutak > Garaža
SPEEDFIGHT 2 ,zelenko :)
marin-w:
--- Citat: Drnda-1 - 14 Rujan, 2011, 01:20:40 ---moram naci neko sredstvo za zabiljeziti kvalitetne trenutke.. daj aj u chat opuzen da ne spamamo.. sad cu postat da ga vidis medju neprocitanim
inace cime si zatamnio te plastikice, mislim , lijepo je ostalo, jednolicno , i bas ono nije ni pretamno ni presvijetlo
--- Kraj citata ---
Ocistio u razredjivacu,plastic primer i nakraju crna mat.
marin-w:
--- Citat: B.E.R.O. - 14 Rujan, 2011, 01:16:43 ---Za prvi red!!!
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
A za drugi :JEDVA CEKAM da vidim slike!!!!
:moli: :moli: :moli:
A sto se tice alata ispod sica nosim krpu ako padne malo prasine da ju mogu skinuti!!!
I suncane naocale obavezno,da ne osljepim kad ga vidim.
I da lazem imam alata ispod,imam odvijac koji nemam pojma za ceg ce mi ispod.
;D ;D
Nikad nista,i nikad me nije ostavio nigdje osim ako mi je slucajno nestalo goriva i to dok sam bio mladji!!!!
:dontknow: :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nisam ni sumnjao da imas samo krpicu za prasinu ispod...i da te nije ostavio nikad. :) Lako se Beri vozit bez straha kad je gore kod njega sve ravno :laughing7:
B.E.R.O.:
Sve je ravno jedino ako naleti neka teta sa brijegovima onda je jebeno!!!!!
;D ;D ;D
A krpica za brisanje to je seriska oprema i to pomogucnosti pamucna sto meksa!!!
:frajer: :frajer:
:drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
marin-w:
--- Citat: B.E.R.O. - 14 Rujan, 2011, 18:17:06 ---Sve je ravno jedino ako naleti neka teta sa brijegovima onda je jebeno!!!!!
;D ;D ;D
A krpica za brisanje to je seriska oprema i to pomogucnosti pamucna sto meksa!!!
:frajer: :frajer:
:drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
:rofll: :odlicno: :odlicno:
marin-w:
Sjetio sam se izvadit mob na ravnici di sam snimao i prvi video,ali ovaj put su mi naletili smetlari i na kraju iz sporedne ulice auto izasao tako da i nije snimka nesto.....ali tko zna kad cu se opet sjetit snimit pa eto snimke ....iako to bas nije sadasnje stanje jer sad bolje vuce u startu jer sam jos bolje nastimao karburator :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju