Tehnički kutak > Garaža
SPEEDFIGHT 2 ,zelenko :)
B.E.R.O.:
Ako busis diznu busi je manjom iglom.
Ako ti treba 64 npr.busi sa 60 dok ti prodjes kroz nju i od tog busenja to ce ti taman biti 63-64 znam iz iskustva uvijek ti ode vise.
--- Citat: marin-w - 13 Rujan, 2011, 19:43:36 ---Ili kupio onu koju je sad stavio ivan-speedy :icon_scratch:
Svidja mi se ona plastika :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma no,obojaj ovdje sjenilo da se lagano rastaviti,bit ce bolji efekat.
Ledice izvadis obojas sve sastavis vratis prozirnu plastiku i ko sisa!!!
:icon_thumright:
ivan_speedy:
Kaj je bilo,kak je zaribao,jel si ustanovio zašto??
Ovak mi je prekrasan skuter,pogotovo ovak zatamljeno predivno :icon_thumright: :hello:
marin-w:
--- Citat: ivan_speedy - 13 Rujan, 2011, 22:05:47 ---Kaj je bilo,kak je zaribao,jel si ustanovio zašto??
Ovak mi je prekrasan skuter,pogotovo ovak zatamljeno predivno :icon_thumright: :hello:
--- Kraj citata ---
Zaribao je jer sam zanemario cinjenicu da imam malu diznu i zaribo je zbog siromasne smjese na ful gasu. Najgore je da sam toga bio i svjestan ali dok sam namjestao s kojim rolicama ide multivar najbolje mi je zaribao... A nisam ni skuzio zbog neustelanog prenosa da se klip ljepi.
ivan_speedy:
--- Citat: marin-w - 13 Rujan, 2011, 22:18:25 --- Zaribao je jer sam zanemario cinjenicu da imam malu diznu i zaribo je zbog siromasne smjese na ful gasu. Najgore je da sam toga bio i svjestan ali dok sam namjestao s kojim rolicama ide multivar najbolje mi je zaribao... A nisam ni skuzio zbog neustelanog prenosa da se klip ljepi.
--- Kraj citata ---
Aha,a jbga,šta si stavio serijsku termogrupu ili?
marin-w:
--- Citat: B.E.R.O. - 13 Rujan, 2011, 21:09:54 ---Ako busis diznu busi je manjom iglom.
Ako ti treba 64 npr.busi sa 60 dok ti prodjes kroz nju i od tog busenja to ce ti taman biti 63-64 znam iz iskustva uvijek ti ode vise.Ma no,obojaj ovdje sjenilo da se lagano rastaviti,bit ce bolji efekat.
Ledice izvadis obojas sve sastavis vratis prozirnu plastiku i ko sisa!!!
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Mislim da cu ostavit 72,danas sam namjesti karb i to sam morao iglu dignut skroz na treci zarez jer nije imao dobar odaziv na srednjem gasu,onaj vijak za gorivo u smjesi mi je na 1 ili 1.5 ne znam tocno jer sam namjestao,serijski airbox sa spuzvicom bez tunela i skuter leti. Svjecica je dobre boje na ful gasu sad. A,sad potrosnja...to cemo vidit pa ako bude velika cemo stavit tu probusenu na 60.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju