X rekao si što oni sa starim autima...
Evo ja imam Fiat Bravu 1.4 80KS 98.godište a po gradu mi procucla 13-14 litara. Sa autom idem na posao i vani, ali kako je situacija krenula vani više s autom možda jednom mjesečno ili nikako...
Svi kažu ne može se danas bez auta, ali postaje kao i sa ženama... ne možeš i s njima...
Plin je donekle još stabilan iako je poskupio, ali samo ja mislim 2 puta i opet je cijena niska (s obzirom na današnje stanje), ali ugraditi plin je isplativo očito samo u prastara auta sa karburatorima jer je jeftinije (do 4500kn). Prvo što svi današnji auti imaju injektore (cijena ugradnje plina je do 7500kn), a nisam 100% siguran ali ih najvjerojatnije i rade sa nekim 'plastičnim' usisima di je za ugradnju plina potrebno dati čak do j*benih
13000kn !!!
Za ugradnju plina na skuter si dobro rekao R50X, a mislim da sam na našim stranicama za ugradnju plina vidio da to vrše i na skuterima. Ugraditi plin na skuter sa karbom je još donekle prihvatljivo (obzirom na sve megalomanskije cijene), ali gledajući na cijenu skutera, točnije na Baotijana ugradnja plina dođe kao i on sam... u stvari sada možda lupetam jer je možda ugradnja plina na skuter jeftinije...
Kako smo spomenuli našu vladu i Sanadera... Ja uopće ne znam kako je on dobio novi mandat... tu je bilo muljaže na sve strane: prvo govori kako litra goriva neće prijeći 8kn; kako će se izgraditi Pelješki most (di je on sada, nakon izbora ispario), sve nas je s*ebao, tj bolje reći da smo se mi budale sami s*ebali kad smo ga ponovno birali za mandatara... Što je najgora stvar kod njega ne mogu vjerovati našim Dalmatincima... govorio je za Gotovinu da će se boriti za to da ga ne ganjaju i ne izručuju Hagu, a čim je ona kokoš iz Haga prdnula Sanader odmah mijenja priču i počinje ga ganjati, a u Dalmaciji je osvojio najviše mandata.... Ko tu koga mulja, ili je to namještaljka postojanja čovječanstva ili smo mi jako glup i povodljiv narod (bez uvrede ikom)...
Ne znam više što da kažem, već sam previše rekao, iako je to samo vrh sante leda...