Općenito > Propisi
kazna, nema tehnickog
duje87:
--- Citat: MaRi0_St - 18 Travanj, 2011, 14:13:02 ---ja znam koliko žalbi sam napisao i koliko ih je odnosno nije prošlo i zašto, samo dajem savjet, meni ni u đep ni iz đepa, ko hoće poslušat poslušat će ko neće pravit će se i dalje pametan, ja neću više gubit vrijeme, reka san van sve šta znan :)
--- Kraj citata ---
koliko imas staza na sudu cca.. onako koliko si puta bia ;D
MaRi0_St:
nebitno i offtopic. veći je problem šta ti misliš da si faca jer očito imaš staža? vratimo se na temu, čovik priča o pisanju žalbe šta nema veze s tvojim iskazima pred prekršajnim sucem i time šta tebe tamo dočekaju sa "opet vi", tim šumaher problemom bi se tribali pozabavit u nekoj drugoj temi dok se ne dogodi neko stvarno sranje, a ode probaj pomoć čoviku da se izvuče kad je zasra iako sumnjan da će ga to naučit pameti, pogotovo ako razmišlja ka ti. pokušavan bit koristan ode al očito ima pametnijih od mene...
marjan.vxr:
--- Citat: MaRi0_St - 19 Travanj, 2011, 19:13:43 ---nebitno i offtopic. veći je problem šta ti misliš da si faca jer očito imaš staža? vratimo se na temu, čovik priča o pisanju žalbe šta nema veze s tvojim iskazima pred prekršajnim sucem i time šta tebe tamo dočekaju sa "opet vi", tim šumaher problemom bi se tribali pozabavit u nekoj drugoj temi dok se ne dogodi neko stvarno sranje, a ode probaj pomoć čoviku da se izvuče kad je zasra iako sumnjan da će ga to naučit pameti, pogotovo ako razmišlja ka ti. pokušavan bit koristan ode al očito ima pametnijih od mene...
--- Kraj citata ---
prigovor san preda jos jucer.. pa cekan poziv ili sto vec..
MaRi0_St:
očekuj za cca 2 god, taman pred relativnu zastaru :icon_biggrin:
marjan.vxr:
--- Citat: MaRi0_St - 19 Travanj, 2011, 22:42:32 ---očekuj za cca 2 god, taman pred relativnu zastaru :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hahah a je sad..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju