Općenito > Propisi

kazna, nema tehnickog

(1/8) > >>

marjan.vxr:
ovako.. uhvatila me policija u nereg. autu, ja imam vozacku itd.. napisali mi kaznu 2000 kn.
sad meni se ta kazna ne placa, a posto mi je to prvi prometni prekrsaj jeli oni to meni mogu staviti pod opomenu

dieseL:
Piši žalbu i da se želiš iskazat pred sudom, dobit ćeš poziv za sud, odeš tamo, smisli jaaaaaaako dobar i kvalitetan razlog zašto si to napravio i jaaaaaako dobro i kvalitetno obečanje da više nećeš nikad, pusti koju suzu i proći ćeš sa ukorom i sudskim troškovima (par kuna)

speed:

--- Citat: dieseL - 15 Travanj, 2011, 01:01:09 ---Piši žalbu i da se želiš iskazat pred sudom, dobit ćeš poziv za sud, odeš tamo, smisli jaaaaaaako dobar i kvalitetan razlog zašto si to napravio i jaaaaaako dobro i kvalitetno obečanje da više nećeš nikad, pusti koju suzu i proći ćeš sa ukorom i sudskim troškovima (par kuna)

--- Kraj citata ---
nije on balavac da place pred sudom ::)

ugl ne mozes napisat da si krenuo na teh jer bi to policiji rekao i otpratili bi te,tak da ti to ne stoji,trazi  drustveni rad,da ti je prvi prekrsaj i da se nece ponoviti

marjan.vxr:
kaze mi milicajac da imam rok od 8 dana da se zalin na kaznu..
i sad u tih 8 dana gdje da se idem zaliti? kazu mi neki da oden u postaju kod njih, sa ''kaznom'' i tamo se zalim..

speed:
napises zalbu i dostavis je na adresu koja pise na kazni :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju