Općenito > Propisi

kazna, nema tehnickog

<< < (5/8) > >>

MaRi0_St:
pa točno je da ne provjeravaju. neće ti sudac ić u školu da ti vidi ocjene, al će ti bilo kakvu žalbu po kratkom postupku odbit ako napišeš samo da ideš u školu i nemaš svoja primanja.

Miki-speedy:
Ma ja cu rec da sam jadan,odlican ucenik,satirem se od ucenja,ne pijem ne pusim,ne narusavam javni red i mir i valjda se prime ;D

duje87:

--- Citat: MaRi0_St - 17 Travanj, 2011, 00:41:44 ---pa točno je da ne provjeravaju. neće ti sudac ić u školu da ti vidi ocjene, al će ti bilo kakvu žalbu po kratkom postupku odbit ako napišeš samo da ideš u školu i nemaš svoja primanja.

--- Kraj citata ---

vidin da nisi bas upoznat sa sudon

svaki put kad dodes na sud te sudac pita za imovinsko stanje i ti mozes rec sta oces,iovako sud ne lici na nista,a sta bi bilo kad bi mora sa sobon vuc jos 20 potvrda o imovinskon stanju ili koliko vec, kaos totalni..

iman dovoljno prakse na sudu,mogu se slobodno zaposlit dole :toothy12:

Miki-speedy:

--- Citat: duje87 - 17 Travanj, 2011, 20:33:38 ---vidin da nisi bas upoznat sa sudon

svaki put kad dodes na sud te sudac pita za imovinsko stanje i ti mozes rec sta oces,iovako sud ne lici na nista,a sta bi bilo kad bi mora sa sobon vuc jos 20 potvrda o imovinskon stanju ili koliko vec, kaos totalni..

iman dovoljno prakse na sudu,mogu se slobodno zaposlit dole :toothy12:

--- Kraj citata ---
Bas to mi je stara rekla neki dan kad smo bili na sudu  :toothy3:

MaRi0_St:
ja znam koliko žalbi sam napisao i koliko ih je odnosno nije prošlo i zašto, samo dajem savjet, meni ni u đep ni iz đepa, ko hoće poslušat poslušat će ko neće pravit će se i dalje pametan, ja neću više gubit vrijeme, reka san van sve šta znan :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju