Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox za dostavu pizza
dr.josip:
ja sam stavio dr evo prije 300...400km, tako da neznam kakva mu je kvaliteta (platio ga 740kn :) :))
turing nije izvlačio ni blizi max. iz replike pa je trajalo....
polini gus ili dr.evo jer je ipak jeftinij
yasuni r ili sport pro (ipk je jeftinij)
17,5 malossi pakiranje (možeš i 19)
malossi multivar uzmi :) za ovaj setup je jako dobar
SlowRider:
Moj malossi sport ce jos malo odvrtiti 20000km sa prvim karikama koje su na pola puta :icon_thumright: dr evo bi ti trebao biti best buy, 17.5 iz dellorto pakiranja, a spuh serijski bez katalizatora za minimalnu potrosnju, buku i boli te briga ako nagazis na auspuh.
giannelli:
@josipe, gdje si kupio dr.evo? jel ga ima kos nas za kupit.
a nez, uzeo bi neki rezo spuh al nebi sad bas zx i tako neke, al vidit cu jer zelim sto manje ulozit pa ako nadjem jeftino uzimam.
ovi novi dijelovi su samo razmisljanja, ipak kad sad razmislim ne isplati mi se bacit placu na nove dijelove, tko zna kad cu ih vratit sa aeroxom.
SlowRider:
--- Citat: giannelli - 15 Travanj, 2011, 11:39:26 ---@josipe, gdje si kupio dr.evo? jel ga ima kos nas za kupit.
a nez, uzeo bi neki rezo spuh al nebi sad bas zx i tako neke, al vidit cu jer zelim sto manje ulozit pa ako nadjem jeftino uzimam.
ovi novi dijelovi su samo razmisljanja, ipak kad sad razmislim ne isplati mi se bacit placu na nove dijelove, tko zna kad cu ih vratit sa aeroxom.
--- Kraj citata ---
onda uzmi kit, frgu i stari serijski auspuh, za prijenos nabavis i podesis potrosni materijal. Serijski variomat se moze podesiti da ima dobar start, ali je krajnja dosta manja sto nebi trebalo igrati bitnu ulogu.
dr.josip:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=profile;u=30
mislim da sam od njega kupio (nisam siguran, bilo je to još prošle godine, al nisam odmah sklopio), pošalji mu PM
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/board,77.0.html
najbolje ovdje potraži nekoga
kad već nemaš spuh, onda uzmi neki base spuh ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju