Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox za dostavu pizza
giannelli:
uzeo sam aeroxa za 1000kn, koji nema spuh na sebi, htjeo bi do prije pocetka prave sezone, slozit skuter s kojim mogu dostavljat u picerij, posto trenutno vozimo sa stalkerima koji su raspad sistema.
planiran je bio ovakav setup:
stage6 50ccm alu, klip s jednom karikom. (taj ili onaj stage6 streetrace70giz)
17,5 malossi dellorto
yasuni z (u komb sa 50ccm) ili s6 pro (u komb sa streetrace)
htjeo bi neki setup koji me nece kostat puno ali da ide bolje nego piaggio sa zxom.
posto ce bit 17,5 nekako me vise vuce ova komb sa 50ccm i yasuni z, prelazit cu mjesecno jedno 3000-4000km, jel to znaci da cu svaki drugi mjesec morat mjenjat kariku na ovom 50ccm?
svaki savjet za ovaj projekt dobro doso, odabir vario i kuplung ne znam, na pia bi stavio samo multivar, kako kod mina?
luna500rr:
A koja pitanja :toothy12:
Taj 50ccm s jednom karikom neide nesto i netraje puno, radije stavi neki polovan gus kit, spuh, 16 mikuni ili 17,5 dell karb, malossi multivar, remen polini ili topov, na polutki promjeni samo federe i to je to...
Koji piaggio s spuhom? :toothy11:
Iwo SR Tuono:
Da,to znaci da ces svaka 3 mjeseca mjenjat karike,dve karike su 150kn + dihtunzi glave
Polini slovi za tvrde karike i tvrde cilindre,tako da ako mislis sa svojim skutacem preklopit 40 iljada u godini ja bi isao na polini gus
Samo je problem sto ces svu zaradu nasut u rezervoar xD
ivanm:
ne isplati se..
za dostavu je najbolja serijala i to zračnjak.. eventualno sa gus kitom..
zračnjak zato jer se vodenjak po gužvi zna pregrijavat kad stojiš i ideš sporo..
dr.josip:
ako je gorivo na trošak vlasnika picerije onda je "ok" voziti base setup...al da je dobro uštelan karb i da nije sve iz kita izvučeno...
Da, polini jest dosta kvalitetan...
Al najbolje je voziti samo sa auspuhom...znači: serijala + yasuni z + 17,5 (naravno sa airbox-om)
bit ćeš siguran pri dostavi...inače bi se hrana mogla često ohladiti :)
da, stavi samo multivar (žuta centralna, rolice oko 4,7g, žute na kvačilu)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju