Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox za dostavu pizza

<< < (2/6) > >>

dr.josip:

--- Citat: ivanm - 15 Travanj, 2011, 09:18:19 ---ne isplati se..
za dostavu je najbolja serijala i to zračnjak.. eventualno sa gus kitom..
zračnjak zato jer se vodenjak po gužvi zna pregrijavat kad stojiš i ideš sporo..

--- Kraj citata ---
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? molim ?????

S Aeroxom sam napravio puno km (na serijali) nikada se nije pregrijao.. jednom prilikom sam čekao na granici malo duže vremena, motor radio, ništa...
nemoj se bojati voziti serijalu u gužvi...ja svoj mogu ostaviti satima na mjestu...nema šanse da se pregrije...

ako bi se grijao, AKO, onda ventilator od SP-a  :)

a ionako se s skuterom sve zaobilazi  ;D

MALES SR180r:
za dostavu je rođena 125-tka 4T...nema bolje...drži pun k.... malo troši....ide dovoljno za dostavu.... :icon_thumright:

JogFromYamaha:
gle ako bas hoces kit na njemu onda zaborvi te kina shit jeftine gluposti
kupi si dr evo 70 gus kit karike traju 15000km a cjeli kit 50000km ako se pravilno postupa
stage6 variomat nikakav malosijev multivar
malossi kevlar
i vozi

giannelli:
ma guzve nisu probem, nema stajanja vise od 2-3min na semaforu, gorivo naravno ide na racun guzde, mozda neki misle da je ovo glupost, al nije, jer u nasoj picerij je placa 4KN po narudzbi, dnevno bude u jednoj smjeni kojih 60dostava s tim da rade dva dostavljaca u jednoj smjeni.

vozio sam i sa apriliomn dok sam je imao, mhr replica, 21karb, leo turing, naljevao bi kojih 70kn po smjeni i vodio kolegu za kojih 10dostava. :D al sam ga prodao.

guzva me ne brine, ionako uvijek prvi na semaforu, u picerij ionako imamo 3 stalkera od toga jedan registriran, sigurno ne mislite da ce stat na crveno. xD

polini mi je preskup osim ako ne nadjem neki polovni.. i i evo je skuplji od s6 streetrace.

ako cu uzet novo sam mislio

streetrace s6 70ccm
s6 pro spuh
s6  vario

za vario nisam siguran jer sam citao dosta da je jedino kod top performance variomatu nagib jednak/slican polutkama nazad. :S

pajobulajic:
Za dostavu ja ne bi nista dirao jer je standardni cilindar najbolji jedino bi stavio neki auspuh i variator. Na svom aeroxu imam yasuni R i neki malosijev variator (stariji sa rolnicama 15X12) i ide nekih 95 a dosta bolje ubrzava nego fabricki i mislim da je dovoljno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju