Radi se o speedfightu, naravno, šta drugo nego to smeće koje sam odlučio slagat prije ohoho godina i uvijek neki problemi
Skuter normalno pali, kad krenem vozit i puknem full gas razvrti se u ludu PM, krene ko munja i za koju sekundu počne rokati iz auspuha i kao da ima neku brutalnu blokadu.Dakle osjecaj ko kad imate naturpijan skuter i sve što mu stavite je ona el. blokada - skuter vrišti do određene brzine i samo krene baklja i 3. svj rat iz auspuha..Zapravo i na " leru ", puknem gas i drzim kocnicu, razvrti se do jaja i počne rokati, ali cudan osjecaj...
Ovo naime izgleda kao klasičan problem - "promijeni svjećicu, pogle bobinu, poštelaj karb, spoji sve kak spada i tralalala"
Da se upoznamo malo sa setup-om. Novo slagan cilindar Trophy (1.spec ),Dellorto 19,Rms radilica,polini vario 4g,delta clutch,kevlar remen,malossi karbonske lamelice,malossi cdi,ngkbr9es svjecka i tak pi*daRije...
Ja sam više poludio sa rastavljanjem i sastavljanjem i dao frendu (slaže motore skutere i svu mogucu mašineriju koja dudla benzin) da pokuša barem nešto, no zato se i javljam jer ni njemu nije uspjelo....
Sad me najviše jedno pitanje zanima. Pitanje struje - namotaja. Zašto? Zato jer je APSOLUTNO SVE što se može provjeriti - provjereno. Jedino što se sada nadam da je nešto sa namotajima, jer nisam imao mogucnost posuditi od nekoga pa da isprobam, a nedam parsto kuna samo da vidim je u tome problem.
Provjereno je dakle baš sve, nadam se da smo zamijenili ama baš svaki dio koji vam padne na pamet. Svjecice, bobine, 3 karburatora sa svim mogucim vrstama dizna,provjerili masu i sve žice i još puno,puno,puno toga.
Pošto nismo namotaje mjenjali, nego skinuli i činilo se sve u savršenom redu, je li ipak moguće da je to do fakin namotaja,kaj može biti sve sa njima? Dajte molim nabacite neke prijedloge jer je stvarno sve iz nova slagano a ja nemam živaca ni prismrdit skuteru više... Dao Bog da smo neku najvecu glupost zaboravili pa da se na kraju smijemo kolke smo konjine jer ovo nema smisla više
Hvala na pomoci