koliko km ima taj polini kit...jesi provjerio karike...ako si vratio seriski karb budi sretan sto se jos vozis stavi 17,5 ili 19 karb minimalno...i na gljivu u 19 karb dizna oko 85 igla na 2 zubu ako je igla w16....primar od ac peugeota je jako kratak mozda zato i neide bas stavi barem primar s neke peugeot lc masine....i mislim da ti je taj crveni centralni pretvrd...stavi zuti ako ne i bjeli...i lakse rolice mislim da je 8 grama pretesko pogotovo u multivaru....
polini sam uzeo polovan,a i ja sam sa njim presao oko 1000+ km,karike nisam provjeravao ali mislim da su otisle,uskoro mijenjam klip i karike,seriski sam vratio jer onaj mi nije odgovarao,preradio sam usisnu granu za njega ali vukao mi falsh zraka kada naletim na vecu rupu,a trosio nenormalno,oko 10 l to mislim da je previse(dizna je bila ja mislim 95 tako nesto),nisam znao da je masini potrebno vise goriva mislio sam da samo losije ide ako je manji karb,od kada sam stavio kit nije nista izgubio,a gotovo svo vrijeme je na seriskom karbu,kit je bio polovan o5 kazem,i imam druga sa peugeotom ali LC i karb seriski vozi vec dugo i nista,a da li bi mogao malo popraviti situaciju barem vecim diznama,sada trenutno mi je 54 koliko se sjecam,koju da stavim.i gljiva to sam isfurao,nju samo volim zbog zvuka i nista vise,steti samo,a ne poboljsava mnogo,jedino da imam neku kvalitetnu.