Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sumnjam da se radi toga nakuplja gorivo, da je tak onda bi se na svakoj neravnini u bloku nakupljo benzin, i na lamelicama i rubovima cilindra i na onim izbočenjima u bloku...sumnjam da je do toga , ali neces sigurno nista izgubit ako doradis termogrupu prema blokovima
a kak znaš da se na nakuplja,očito se nakuplja pa se zato turpijaju blokovi a i opet nije baš isto imat stepenicu ili prjelaz koji se jedva pod prstom osjeti i razliku na rubovima cilindra za sigurno milimetar kolko je tu razlika ,barem po izgledu ovih blokova...
pa ne turpijaju se zato jer se rasprsena mjesavina pretvara u tekuće stanje nego samo da bi se postigo laksi i brzi protok smjese...kolko imas takvih mjesta u bloku di bi se onda, po tvom, ukapljivo benzin....ja i dalje mislim da nie zbog toga... , po meni ako je prije imo 172 a sad 125 da je preprevelika dizna il neki k pa ga zaljeva,nezz
naravno da nije ista dizna...karb je mikuni 20 i 80 dizna
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
to je oriđiđi za 125-tku....
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
82,5 al ako ima delortovu 80 to je kao 85 mikuni