Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.
fino sam pitao moze broj od nekog na pm, al eto jbg nis...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
khm...ne znam ko ti je isfuro pivo
dottore nagodinu ne dolazi bez luxa
jeb ga ja zaboravioda ti posaljem sad, il za god dana hrga jeb ga sorry jos jednombtw...cosa daj video di je glava van satora
zna se ko je bio neudobani zasto doktore i zg ekipa nije ostalajer moramo biti toliki cigani?
cosa mislim da nije moralno stavljati na forum ono što ti je igor napravio. to ti ne bi napravio ni najvećem neprijatelju. baš je neudoban. svi koji ste došli evo i ovim putem se zahvaljujem. svaka vam čast, legende ste. bez vas to ne bi bilo to. nadam se da se vidimo i iduće godine. doc očekujem te na onoj kavi u osijeku.
e da nisi izgubio mobač imo si moj broj, ili ne?
Motorijada bila žešća Samo da nije bilo prometnih...-.-Pozz svima...vidimo se na godinu...
kakvih prometnih je bilo baš sam mislio da ove godine nije bilo nikakvog sranja nisam ništa čuo?
A moj jaran imo prometnu kod hotela Park...auto mu oduzeo prednost...njemu hvala bogu nije toliko strasno...zgulio se samo...a XT-u pukla prednja vilica...-.-Onda u Bartolovcima je momak sa Runnericom spicio u ćupriju...za razliku od motora proso je netaknuto...