golf je bome kultan auto...na nasem podrucju pogotovo...ti gianelli spominjes da mi pricamo o razlicitim klasama auta a usporedjes 159 i mrtvog golfa kojeg kod nas sa syncro pogonom neces nikad nac a pogotovo ne uparen sa vr6
cekaj malo, ne samo da je alfa ljepsa, nego bi se u tih 210ks koliko ima vozio ko delegacija i chillao, a ne skakao od rupe do rupe sa trojkom...da se razumijemo ja volim german style i aute ubijene u pod, ali negdje granica postoji...
mi ne pricamo ovdje o kultnim autima...u koje definitivno golf ne spada...osim mozda mk1...nego mi nije jasno kako hrvati a dole juznije jos tuznije, nevidite dalje od njemackih autiju pa cak ne vidite dalje od VAG grupacije...
vi kupujte te prastare golfove pa kad krenete od semafora cete se zalijepit u sljedeci, svi su tu nabrijani ne neke fore moj ide brze, odnosno golf je brzi od svih...ima ja takvih prijatelja na pretek sa razlicitim autima, pa jednom dodje kraj...ja prvi volim spusten auto i vozio bi polako jer nisam na stazi svaki dan, proganjam se tu i tamo, ali ne zelim uzimat auto da bi bio brzi od drugih, nego da bi uzivao u voznji...a tu jedan golf ili VW nema sta trazit protiv alfe