Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
ajde Luksy ako mi kazes da je taj corrado (inace meni cist ok auto, osim sto je VW) ljepsi od jedne GTV (one sto sam stavio) ili bilo koje alfe...u tom slucaju ja bi se zapitao dal sam zdrav
hahahahhahahah ne vjerujem de stavi slike svoje alfe , da naucimo nesto o ukusu..
Ovaj sfreak je panj kakvog nema,majke mi.De obiđi temu više u vražju mater..Otvori si alfaciganjlukrome i radi s temo šta te volja.
ne vozim vw-a
i sta cemo sad...ja ne vozim alfu, ti ne vozis vw...mat pozicija...ustvari borba s vjetrenjacama...nemos balkanski auto izbit iz metaliteta balkanske drzave...nisu vam opel, mercedes i volkswagen jedine marke na svijetu znate
a svi se uzjogunili...povrijedio sam im ponos il sta ja znam...samo vi vozite golfice i ekipu...a kad dodjete na parking morate od auta do auta jer ne zate koji je vas koliko istih ima
os iskren odgovor po izgledu su mi tu negdi ali mi je naravno corrado drazio alfinom izgledu se ne triba puno raspravljat,oni imaju lip dizajn daleko od toga ali postoji razlog radi cega ima vise fanova vw i onih koji ne viruju u alfinu pouzdanost
a da si mozda razmislite o onoj staroj O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA? ja mislim da bi dobro doslo..