eto da i ja predstavim svoj skuter,ništa posebno,više manje sve serijala,osim airboxa koji je od sp-a,jer je na njemu bila gljiva,malossi red zatim polinijeva sa diznom 102,potrošnja 6-7 l,pa sam preko foruma nabavio airbox,a diznu sam stavio 92,potrošnja je tad pala na oko 5 l ali sa ful gasom 90 % vožnje,i naravno auspuh od hexagona jer se stari totalno raspao bio
nakon toga smo skužili da se pojeo dosjed ležaja na radilici na strani variomata,mogao je on još voziti ali što je sigurno sigurno je,nabavio sam kompletnu mašinu u odličnom stanju sa felgom i karburatorom,izašlo me je nakraju duplo jeftinije ta mašina jer sam trebao mijenjat radilicu,ležajeve semeringe,prstenove,prirubnicu i karburator na staroj mašini,a sad imam brdo djelova
slike govore tisuću riječi
novi klip i karike su su stavljeni pošto je skut ostao bez ulja jer je j#bena lampica nije upalila
cilindar sa "zaribanim" klipom,glava klipa je crna i masna vjerojatno od previše ulja jer kad mi je skut ostao bez ulja nasuo sam mješavinu od 3 posto u tank + od uljne 2%=5 %
i tako sam ga vozio dva tjedna svakodnevno,dok mi nije došao novi klip,mada je i ovaj mogao voziti još bez problema
"rezervne" plastike u špric kitu koje trunu dok se ne skupi malo para za ofarbat ih jer su sad ove na skutu katastrofa,ovo ljevo je prvotna mašina sa maticom van ali na njoj je deklo od matice unutra samo prišarafljeno da stoji
dvije kutije raznoraznih dijelova i gluposti
trenutni setup:termo grupa 150,novi klip,karike,brtva cilindra,auspuh hexagon,dizna 82,airbox sp 180 sa običnom spužvom,role malossi 12 grama,polini kevlar,serijski variomat,zvono,šuste,centralni i kvačilo
i to je to