Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
3alfa3:
--- Citat: :::Bruno::: - 23 Ožujak, 2008, 16:30:38 ---samo nemoj rms kupovati.. sranje su...
--- Kraj citata ---
Slazem se. Nek uzme Malossi.
@ gumy:
koja je shifra proizvoda multivara kojeg si kupio? Malo je mutna slika. Nadam se da imas otraga overrange polutke i pripadajuci remen jer je taj vario samo za overrange prijenos (ako se uopce radi o MHR multivaru za minarelli "5112800")
andy:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Ožujak, 2008, 17:41:13 ---
--- Citat: :::Bruno::: - 23 Ožujak, 2008, 16:30:38 ---samo nemoj rms kupovati.. sranje su...
--- Kraj citata ---
@ gumy:
koja je shifra proizvoda multivara kojeg si kupio? Malo je mutna slika. Nadam se da imas otraga overrange polutke i pripadajuci remen jer je taj vario samo za overrange prijenos (ako se uopce radi o MHR multivaru za minarelli "5112800")
--- Kraj citata ---
mislim da je meni reko da ima multivar 2005 :icon_scratch:
stark1:
--- Citat: andy - 23 Ožujak, 2008, 18:34:01 ---
--- Citat: 3alfa3 - 23 Ožujak, 2008, 17:41:13 ---
--- Kraj citata ---
@ gumy:
--- Kraj citata ---
mislim da je meni reko da ima multivar 2005 :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
neki novi model?? :dontknow:
gumy:
alfa- je ta je šifra što si naveo, čitao sam i piše da može ići i na original polutke(samo mi je pomična malossi), ili bi možda bile dobre i od piaggia 128mm?
jel se daju negdje te polutke iz overrange seta nabaviti?
remen mi je isto ostao serijski.
e da, malo sam gledo radilicu, ima mi minimalno lufta, možda koji mm kad ju mrdam gore dole, ljevo desna jedva da se osjeti.. kolko bi to moglo otprilike izdržat prije mjenjanja ležaja(sad ovi imaju nekih 5000km, koyo japan su ležaji)
3alfa3:
--- Citat: gumy - 23 Ožujak, 2008, 19:13:30 ---alfa- je ta je šifra što si naveo, čitao sam i piše da može ići i na original polutke(samo mi je pomična malossi), ili bi možda bile dobre i od piaggia 128mm?
jel se daju negdje te polutke iz overrange seta nabaviti?
remen mi je isto ostao serijski.
e da, malo sam gledo radilicu, ima mi minimalno lufta, možda koji mm kad ju mrdam gore dole, ljevo desna jedva da se osjeti.. kolko bi to moglo otprilike izdržat prije mjenjanja ležaja(sad ovi imaju nekih 5000km, koyo japan su ležaji)
--- Kraj citata ---
U vezi variomata...
pise da ide iskljucivo na overrange. Sve ostalo je kemija koja mozda moze radit, ali sigurno ne onako kako je zamisljeno.
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=300&Modello=MO/YAAE5004&Famiglia=0&CodArt=5112800
Zadnje polutke trebas ove:
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=300&Modello=MO/YAAE5004&Famiglia=0&CodArt=61%209733
Remen trebas X kevlar za over range:
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=300&Modello=MO/YAAE5004&Famiglia=0&CodArt=6113386
Tek u toj kombinaciji imas pravi over range kako je to Malossi zamislio i uskladio da daje najvise.
U vezi lufta radilice...
Par mm? I skuter jos radi? Si siguran da ne pricamo o desetinkama milimetra? Ako je luft par mm, onda nemoj ni palit motor dok to ne sredis. Ako se radi o jedva opipljivom luftu, opet ide preporuka da to sredis jer luft ce samo biti veci ili ce se jednostavno razletiti lager i napraviti generalno sranje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju