Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (17/247) > >>

3alfa3:

--- Citat: gumy - 21 Ožujak, 2008, 20:19:50 ---eto malo updatea.. kupio valjčiće 4.3gr, probo njih, vrti malo preko 11000, ima više momenta ali lošije ide, pa kombiniro sa ovim 3.8 i 3.5, stavio 3 komada 4.3 i 3 3.5gr, i sad ga vrti točno na 12000

--- Kraj citata ---

Ova kombinacija rolica (4,3 i 3,5g) ti daje prosjecnu tezinu od 3,9g. Na tim okretajima (a i inace) nije pametno imati razlicite rolice. Ili kupi (ako postoje) 3,9g ili stavi ove od 3,8g jer razlika nebi smjela biti znacajna izmedju njih.

ivanm:
meni je kombinacija po tri rolice gramaže razlike od 1 gr rezultirala raspadom rešetke ležaja na radilici nakon 500 km..
dal je zbog toga il ne neznam, u svakom slučaju prouzročuje nepoželjne vibracije na radilici..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 23 Ožujak, 2008, 15:21:50 ---meni je kombinacija po tri rolice gramaže razlike od 1 gr rezultirala raspadom rešetke ležaja na radilici nakon 500 km..
dal je zbog toga il ne neznam, u svakom slučaju prouzročuje nepoželjne vibracije na radilici..

--- Kraj citata ---

Mozda i nije glavni razlog raspada lezaja, ali je sigurno imalo utjecaja.

gumy:
neer -kada to?
alfa- tnx na savjetu, maknio sam te 3.8 jer su se malo potrošili, morat ću negdje naći onda baš tu težinu koja mi odgovara..

:::Bruno::::
samo nemoj rms kupovati.. sranje su...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju